elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El taller d'ocupació ‘Benicarló Mou-te’ finalitza amb l'entrega de diplomes

El taller d'ocupació ‘Benicarló Mou-te’ finalitza amb l'entrega de diplomes

    Després de sis mesos de treball, avui s'ha posat el punt i final al taller d'ocupació ‘Benicarló Mou-te’ amb l'entrega de diplomes als 24 alumnes treballadors. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Xaro Miralles, la cap del servei de formació per a l'ocupació de Castelló, Rosario Tena, i el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, que han agraït l'esforç i la implicació dels alumnes en els treballs que s'han dut a terme en les dos especialitats: regs i drenatges i monitors esportius.

    L'alcaldessa de Benicarló ha destacat que el taller d'ocupació «representa un pas més en l'aposta de l'Ajuntament per la formació i l'ocupabilitat de les persones aturades», mentre que el regidor de Promoció Econòmica ha assegurat que «és ara quan comença el treball de veritat, quan els alumnes han de posar en pràctica tots els instruments i recursos que han aprés durant els sis mesos». La cap del servei de formació per a l'ocupació ha volgut ressenyar la importància del taller d'ocupació com a «eina per millorar la formació i la inserció laboral» i ha apuntat la possibilitat que aquest any Benicarló compte amb un nou projecte de taller d'ocupació. Rosario Tena també ha recordat que l'Ajuntament està treballant en l'homologació de les aules de formació per tal d'aconseguir el certificat de professionalitat.

    L'acte ha servit per recordar i posar en valor els coneixements apresos i els treballs realitzats. Pel que fa a l'especialitat de regs i drenatges, s'ha adequat la parcel·la municipal de l'Hort de la Mar, on s'han habilitat més de 100 bancals que es destinaran a horts urbans, i els monitors esportius han pogut aprendre conceptes relacionats amb el correcte desenvolupament d'activitats fisicoesportives.

    Tots els alumnes han rebut un diploma acreditatiu de la seua participació en el taller.

    Subir