elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Laura Ferrer serà la reina de les Festes Patronals 2016

Laura Ferrer serà la reina de les Festes Patronals 2016
    MÁS FOTOS
    Laura Ferrer serà la reina de les Festes Patronals 2016 - (foto 2)
    Laura Ferrer serà la reina de les Festes Patronals 2016 - (foto 3)
    Laura Ferrer serà la reina de les Festes Patronals 2016 - (foto 4)

    Benicarló ja té reina per a les Festes Patronals de 2016. Es tracta de la jove Laura Ferrer Cruz, que va ser escollida el passat dissabte en un acte multitudinari celebrat a l'Auditori Pedro Mercader que va comptar amb la presència d'autoritats, familiars i amics. A més de Laura, que representa l'Associació dels Amics de Sant Gregori, també es van presentar les joves que formaran part de la Cort d'Honor, que seran Lara Ferrer Saura (Benicarló Base Futbol), María Vidal Marzal (Centro de Estudios del Maestrazgo), Elena Salvador Montañés (Amay), Laura Boix Salvador (Coral Polifònica Benicarlanda), Paula Montañés Calvet (Club Deportivo Mabel), Gemma Staffiero Masip (Asociación Española Contra el Cáncer), Mar Melet Arín (Penya Surrac 2000) i Noelia Pitarch Ruiz (Associació Bonsai Benicarló). La Dulcinea serà Inés Agut Muñoz, una jove madrilenya que estiueja a Benicarló des que va nàixer.

    Pel que fa a la cort infantil, les representants seran Paula del Valle Añón, Raquel Navarro Martínez, Ana Zorrilla Marzá i Aitana Cheto Millán.

    Una altre dels secrets que es van desvetllar durant l'acte va ser el cartell que il•lustrarà les properes Festes Patronals. Concepción Gallego Angora va resultar la guanyadora del concurs, amb la fotografia titulada ‘Ram de flors en la mà’, un detall de la geganta de Benicarló. L'accèssit ha estat per a Fernando Roldán Vinuesa per la fotografia ‘Sant Bartomeu’.

    Subir