elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'arbre de Nadal de Benicarló canvia de color amb un telèfon a la mà

L'arbre de Nadal de Benicarló canvia de color amb un telèfon a la mà
  MÁS FOTOS
  L'arbre de Nadal de Benicarló canvia de color amb un telèfon a la mà - (foto 2)
  L'arbre de Nadal de Benicarló canvia de color amb un telèfon a la mà - (foto 3)

  La Regidoria de Festes i la Brigada d'Obres i Serveis han incorporat una novetat a l'arbre de Nadal d'enguany que consisteix a canviar-ne els colors i les combinacions a través del telèfon mòbil.

  L'arbre de Nadal de Benicarló enguany és interactiu. Amb un dispositiu mòbil i amb una connexió a la wifi «arbre de Nadal», l'arbre canvi de color i de combinació. Les instruccions són molt senzilles: el primer que cal fer és apropar-se a l'arbre. Després, buscar des del dispositiu mòbil (només Android) les xarxes wifi disponibles i seleccionar la wifi «arbre de Nadal». Una vegada connectat, apareixerà al telèfon una pantalla on es podran seleccionar els diferents colors i una infinitat de combinacions.

  El regidor de Festes i de la Brigada, Ilde Añó, ha destacat que es tracta d'un mecanisme que pretén «fer més proper l'arbre a la gent i animar els benicarlandos a implicar-se en el Nadal».

  Aquesta novetat, que estarà activa fins a després de Reis, l'han posat en marxa conjuntament la Regidoria de Festes i la Brigada d'Obres i Serveis.

  Subir