elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L’Ajuntament contracta tres persones a través del programa EMDISC 2023

L’Ajuntament contracta tres persones a través del programa EMDISC 2023
  • Els treballadors s’incorporaran al Mucbe, el CEIP Francesc Catalan i el departament de Fons Europeus. El contracte tindrà una durada de 9 mesos a jornada completa.

L’Ajuntament de Benicarló ha contractat tres persones a través del programa EMDISC 2023, gràcies a una subvenció de 62.267,74 euros de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació destinada a la contractació de persones amb discapacitat que es troben en situació de desocupació.

El contracte, que s’emmarca en el Programa operatiu Fons Social Europeu Plus 2021-2027 de la Comunitat Valenciana, tindrà una durada de 9 mesos, amb vigència des de l’1 d’octubre del 2023 fins al 30 de juny del 2024, i serà a jornada completa.

Les tres persones contractades passaran a col·laborar en les tasques diàries ens diferents àrees i espais gestionats per l’Ajuntament: la recepció del Mucbe, la consergeria del CEIP Francesc Catalan i el departament de Fons Europeus.

«Amb aquests programes —ha dit la regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix—, a més d’oferir treball a persones desocupades, facilitem el seu accés al món laboral i contribuïm a què adquirisquen experiència dins de l’administració pública».

Subir