elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Compromís vota en contra dels pressupostos del PP a l’Ajuntament de Benicarló "per no estar adaptats a la realitat del carrer"

    “Perquè no volem ser responsables d’una mala gestió i de la falta de propostes adaptades a la situació actual i que contribuisquen a millorar Benicarló i la qualitat de vida dels benicarlandos i benicarlandes”. Així de explícit s’ha mostrat el regidor del gurp municipal de Compromís a l’ajuntament de Benicarló Joan Manuel Ferrer a l’hora de defensar el vot en contra del seu grup als pressupostos municipals per a 2014.

    “Aquestos pressupostos viuen d’esquena a la realitat del carrer. Un poble amb 3000 aturats, on la partida pressupostària per a la creació d’ocupació és de 0€ i on apenes es dedica el 0.8% del pressupost muncipal a la promoció econòmica i al recolzament dels emprenedors no pot presentar els mateixos pressupostos que fa 20 anys” ha comentat Ferrer. “I tot açò és fruit del despropòsit i la mala manera de governar del Partit Popular. Es fan despeses innecessàries, es construeixen pàrquings sense llum, s’han de pagar fortunes per culpa d’una sentència en la que l’ajuntament va ser declarat culpable, mostrant una absoluta negligència, i a la fi qui acaba pagant tot aquesta mala gestió som sempre els ciutadans.”

    “Des de Compromís hem demanat i continuarem demanant una rebaixa dels impostos com ara el IBI, una rebaixa dels sous dels regidors fins al salari mínim, més recolzament als emprenedors, i unes inversions destinades a la promoció i creació de llocs de treball al nostre poble, reforçant les partides a l’AFIC (Agència per al Foment d’Iniciatives Comercials) o a la EPA (Escola per Adults), partides que s’han reduït dràsticament”, afegeix Ferrer.

    “Per últim, des de Compromís volem criticar la poca o nul·la voluntat que ha tingut el Partit Popular a l’hora de comptar amb els grups de l’oposició (que recordem representen a milers de benicarlandos) per tal de redactar els pressupostos, ja que no ens han demanat cap aportació i si els hem presentat alguna, no ens l’han acceptada. Des de Compromís defenem uns pressupostos que siguen més participatius tant per als grups polítics com per a la ciutadania, i no com els que ens presenta el PP, uns pressupostos mediocres i ineficients que no ajudaran a millorar la qualitat de vida dels benicarlandos i benicarlandes”, conclou el regidor de Compromís.

    Subir