5 de julio de 2020 5/7/20

El Circuit de Curses Populars creix i recupera la tradicional mitja marató

El Circuit de Curses Populars creix i recupera la tradicional mitja marató - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  El Circuit de Curses Populars creix i recupera la tradicional mitja marató - (foto 2)

  L'èxit de les dos anteriors edicions del Circuit de Curses Populars ha portat la Regidoria d'Esports a apostar de nou per aquest format que aglutina totes les curses populars que s'organitzen a Benicarló durant l'any. Així ho ha confirmat el regidor d'Esports, Carlos Flos, acompanyat dels representants d'algunes de les entitats que col·laboren en l'organització de les proves, Gerardo Serrat, del Club d'Atletisme Baix Maestrat, i Julio Sánchez, del Club Triatló Basiliscus. «L'èxit de participació i d'organització dels dos anys anteriors ens ha donat forces per a emprendre amb ganes aquesta tercera edició», ha dit el regidor. Sobre la passada edició, Flos ha destacat que hi van haver més de 2.000 inscripcions en les sis curses i que ha valorat lelevada participació en la Volta a Peu de la Dona i en la Sant Silvestre.

  La novetat més destacada de la tercera edició del circuit és la recuperació d'una nova cursa: la tradicional mitja marató, emmarcada en la Festa de la Carxofa 2017, amb la voluntat de combinar l'oferta turística amb la gastronòmica i l'esportiva. La prova, que es durà a terme el 5 de febrer, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Peníscola. La resta del calendari el completaran la 5k nocturna (15 d'octubre) la runbike (27 de novembre), la tradicional Sant Silvestre (31 de desembre), la Volta a Peu de la Dona (26 de març), el 10k (23 d'abril) i la Trail 15km (21 de maig).

  Una altra de les novetats d'aquesta tercera edició seran les inscripcions, i és que a partir de l'1 de setembre s'obriran les inscripcions per a totes les curses que integren el circuit. Amb l'objectiu de fomentar al màxim la participació, s'ha establert un preu de 50 euros que inclou la inscripció per a les set curses.

  El reglament del Circuit, amb el corresponent calendari, així com la informació per a realitzar les inscripcions a totes les proves els podeu consultar a través del web www.hj-crono.es.

  Subir