elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Les botigues de Benicarló trauran les ofertes al carrer aquest dissabte

Les botigues de Benicarló trauran les ofertes al carrer aquest dissabte

    Més de 30 establiments comercials de Benicarló participaran dissabte en una nova edició d’Ofertes al Carrer, en què les botigues trauran al carrer l'oferta del final de la temporada d’estiu. L’activitat tindrà lloc a la plaça de la Constitució de 18.00 a 24.00 hores, i comptarà amb servei de bar, pinxos i tapes.

    La Regidoria de Comerç ha preparat una nova edició de les Ofertes al Carrer, que tindrà lloc aquest dissabte 3 d’agost a la plaça de la Constitució, de 18.00 a 24.00 hores. A banda de les ofertes comercials també s’oferirà servei de bar, pinxos i tapes.

    Com ja és tradició, més de 30 establiments comercials de la ciutat sortiran al carrer per oferir els seus productes i finalitzar la temporada d’estiu. Entre les botigues que sortiran al carrer hi haurà des de botigues de roba o sabateries fins a moda infantil, jogueteries, perfumeries, complements o articles de regal.

    Amb aquesta nova edició de les Ofertes al Carrer, Benicarló aposta de nou per una iniciativa comercial que té una prioritat per damunt de tot: dinamitzar la ciutat i fomentar que els veïns i visitants surten al carrer.

    Subir