13 de julio de 2020 13/7/20

Benicarló tanca el circuit de curses populars amb el II Trail 15K

Benicarló tanca el circuit de curses populars amb el II Trail 15K - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Benicarló tanca el circuit de curses populars amb el II Trail 15K - (foto 2)

  El regidor d'Esports, Carlos Flos, acompanyat del representant de la penya l'Arjup Jesús Beltrán, han presentat oficialment la segona edició del Trail 15k que tindrà lloc diumenge 22 de maig a Benicarló. Es tracta d'una cursa considerada de mitja muntanya que transcorrerà per les zones rurals més destacades del municipi, entre les quals es troben El Corral del Petiquillo, el pic dels Navarros, l'ermita del Rocío, el pic de la Tossa, el Pinaret i la Basseta del Bovalar.

  Els diferents escenaris s'han escollit amb l'objectiu de promocionar zones de Benicarló que els corredors habitualment desconeixen. El recorregut final de la cursa superarà els 15 quilòmetres i, encara que es denomine cursa de muntanya, els 350 metres de desnivell acumulat fan que la prova siga accessible per a tothom.

  El recorregut de la prova s'iniciarà a les 9.30 hores des de l'ermita de Sant Gregori i finalitzarà al mateix lloc aproximadament una hora més tard.

  El preu d'inscripció és de 15 euros i inclou una camiseta, l'assegurança del corredor, dret als avituallaments i a la zona d'estiraments dirigits. Les inscripcions estaran obertes fins al mateix dia de la cursa i poden formalitzar-se de manera presencial a la Piscina Municipal de Benicarló, al Decathlon Vinaròs o a Evasión Sports. També es poden tramitar online a través del web www.hj-fitness.es. Actualment ja són quasi 150 les persones inscrites a la cursa i la previsió de l'organització és superar les 200.

  El regidor d'Esports ha animat els esportistes a inscriure's a la prova i al públic en general a veure la competició. Al mateix temps, Carlos Flos s'ha mostrat molt satisfet per l'elevada participació en totes les carreres d'aquest II Circuit de Curses Populars de Benicarló.

  Subir