24 de febrero de 2020 24/2/20

Benicarló es prepara per a la cursa 10k del 28 de febrer

Benicarló es prepara per a la cursa 10k del 28 de febrer - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Benicarló es prepara per a la cursa 10k del 28 de febrer - (foto 2)

  El proper 28 de febrer tindrà lloc a Benicarló la segona edició de la cursa 10k, emmarcada dins del Circuit de Curses Populars que la Regidoria d'Esports va posar en marxa l'any passat amb l'objectiu d'obrir la pràctica de l'esport a tota la ciutadania. La cursa tindrà un recorregut urbà, amb sortida i arribada a les pistes d'atletisme, per tal de facilitar la logística dels esportistes que participaran, que podran canviar-se i dutxar-se a les instal·lacions de les pistes, i també per poder organitzar millor l'entrega de trofeus. El circuit tindrà dos punt d'avituallament líquids i un sòlid, als cinc quilòmetres i també a l'arribada.

  Com l'any passat, hi haurà quatre categories: sub23 (nascuts de 1994 a 2000), sénior (nascuts entre 1976 i 1993), veterà A (nascuts entre 1966 i 1975) i veterà B (nascuts abans del 1965).

  Les inscripcions poden realitzar-se via online a través del web hj-fitness.es o via presencial a Evasión Sport o també a les instal·lacions de la Piscina Municipal. El preu de la inscripció és de 12 euros fins al 22 de febrer. Després, fins al mateix dia de la cursa, el preu serà de 15 euros.

  La 10k serà la quarta prova del Circuit de Curses Populars, després del 5k, la RunBike i la San Silvestre.

  Tant el regidor d'Esports, Carlos Flos, com els representants del Club d'Atletisme, Gerardo Serrat i Vicent Zaragozá, han volgut agrair el treball de tota la gent que participarà en l'organització de la prova, especialment dels més de 50 voluntaris que col·laboraran, i han animat als corredors a inscriure's el més prompte possible per facilitar al màxim l'organització de la prova.

  Subir