elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Benicarló participa en la Mostra de la Taula del Sénia

Benicarló participa en la Mostra de la Taula del Sénia
  MÁS FOTOS
  Benicarló participa en la Mostra de la Taula del Sénia - (foto 2)

  Benicarló ha participat activament en la trobada dels municipis que conformen la Mancomunitat de la Taula del Sénia en el marc de la mostra itinerant que cada any celebra l'entitat. Enguany l'escenari de la trobada ha estat el municipi de Sant Jordi, on durant el cap de setmana s'han dut a terme diverses activitats com una reunió de treball amb representants de tots els municipis que ha servit per a fer balanç de les activitats realitzades durant l'any i per a parlar de nous projectes.

  Una de les propostes més ambicioses és la posada en marxa d'un Pla Territorial d'Ocupació que abastaria a tots els municipis que conformen el territori del Sénia, a més de la creació d'itineraris formatius per a joves en empreses de la zona o l'organització d'una ruta turística al llarg del riu Sénia.

  Els regidors de Turisme, Rosana Marzá, i de Cultura, Josep Barberà, han assistit a les reunions de treball, que han comptat amb la presència de la directora territorial de Governació de la Generalitat de Catalunya, Rosa Pech, i del secretari autonòmic d'Agricultura i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana, Francisco Rodríguez Mulero.

  Benicarló ha aprofitat la presència en la Mostra per promocionar els seus recursos turístics i la seua oferta cultural i gastronòmica.

  Subir