28 de enero de 2020 28/1/20

Els alumnes del Taller d'Ocupació es formen abans d'iniciar les pràctiques

Els alumnes del Taller d'Ocupació es formen abans d'iniciar les pràctiques - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Els alumnes del Taller d'Ocupació es formen abans d'iniciar les pràctiques - (foto 2)
  Els alumnes del Taller d'Ocupació es formen abans d'iniciar les pràctiques - (foto 3)

  Els 24 alumnes del Taller d'Ocupació Benicarló Mou-te estan finalitzant la formació teòrica complementària en les dos especialitats, regs i drenatges i monitor esportiu. Els alumnes han visitat l'Hort de les Flors, l'Eco-parc i la parcel·la de l'avinguda Papa Luna on realitzaran les pràctiques.

  La formació teòrica dels alumnes del Taller d'Ocupació s'ha completat amb una sèrie d'accions complementàries com són prevenció de riscos laborals i sensibilització mediambiental que han realitzat durant el mes de gener amb visites a diverses instal·lacions. D'una banda, han visitat l'Hort de les Flors, on han pogut observar el treball realitzat per les diverses associacions i particulars, així com les característiques de l'espai ja que són interessants per a la seua actuació en el futur Hort de la Mar.

  També han visitat l'Ecoparc, on han rebut una xarrada sobre la importància del reciclatge i de les bones pràctiques mediambientals. I, finalment, han visitat la parcel·la que serà objecte de la part pràctica del taller, ubicada entre l'avinguda del Papa Luna i el passeig per a vianants de la costa.

  Paral·lelament, els alumnes han assistit a un taller sobre primers auxilis impartit per voluntaris de Creu Roja.

  El Taller d'Ocupació Benicarló Mou-te està subvencionat per l'Ajuntament de Benicarló en col·laboració amb el Servef. En concret, la dotació econòmica del taller és de quasi 260.000 euros (219.778 euros a càrrec de la Generalitat i 40.000 euros addicionals que aportarà l'Ajuntament).

  Subir