elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Els alumnes del Taller d'Ocupació es formen abans d'iniciar les pràctiques

Els alumnes del Taller d'Ocupació es formen abans d'iniciar les pràctiques
  MÁS FOTOS
  Els alumnes del Taller d'Ocupació es formen abans d'iniciar les pràctiques - (foto 2)
  Els alumnes del Taller d'Ocupació es formen abans d'iniciar les pràctiques - (foto 3)

  Els 24 alumnes del Taller d'Ocupació Benicarló Mou-te estan finalitzant la formació teòrica complementària en les dos especialitats, regs i drenatges i monitor esportiu. Els alumnes han visitat l'Hort de les Flors, l'Eco-parc i la parcel·la de l'avinguda Papa Luna on realitzaran les pràctiques.

  La formació teòrica dels alumnes del Taller d'Ocupació s'ha completat amb una sèrie d'accions complementàries com són prevenció de riscos laborals i sensibilització mediambiental que han realitzat durant el mes de gener amb visites a diverses instal·lacions. D'una banda, han visitat l'Hort de les Flors, on han pogut observar el treball realitzat per les diverses associacions i particulars, així com les característiques de l'espai ja que són interessants per a la seua actuació en el futur Hort de la Mar.

  També han visitat l'Ecoparc, on han rebut una xarrada sobre la importància del reciclatge i de les bones pràctiques mediambientals. I, finalment, han visitat la parcel·la que serà objecte de la part pràctica del taller, ubicada entre l'avinguda del Papa Luna i el passeig per a vianants de la costa.

  Paral·lelament, els alumnes han assistit a un taller sobre primers auxilis impartit per voluntaris de Creu Roja.

  El Taller d'Ocupació Benicarló Mou-te està subvencionat per l'Ajuntament de Benicarló en col·laboració amb el Servef. En concret, la dotació econòmica del taller és de quasi 260.000 euros (219.778 euros a càrrec de la Generalitat i 40.000 euros addicionals que aportarà l'Ajuntament).

  Subir