25 de febrero de 2021 25/2/21

Els alumnes del taller d'ocupació ‘Benicarló Mou-te’ visiten la planta de Cervera i inicien la formació informàtica

Els alumnes del taller d'ocupació ‘Benicarló Mou-te’ visiten la planta de Cervera i inicien la formació informàtica - (foto 1)
    MÁS FOTOS
    Els alumnes del taller d'ocupació ‘Benicarló Mou-te’ visiten la planta de Cervera i inicien la formació informàtica - (foto 2)

    El taller d'ocupació ‘Benicarló Mou-te’ continua avançant, tant en la part teòrica com en la part pràctica i aquesta setmana els 24 alumnes-treballadors han completat la formació de sensibilització mediambiental amb una visita a la planta de tractament de residus de Cervera per conèixer el seu funcionament i els treballs que s'hi desenvolupen. Al mateix temps, han començat el curs d'alfabetització informàtica, que tindrà una durada de 25 hores.

    Pel que fa a la part pràctica, els alumnes de l'especialitat de regs i drenatges han finalitzat la construcció de 116 bancals i ara mateix continuen les tasques d'instal•lació de canonades de reg. Per la seua banda, els alumnes de l'especialitat de monitors esportius participen en les activitats extraescolars esportives dels col•legis públics de Benicarló i col•laboraren activament en l'organització d'esdeveniments esportius, com la Volta a Peu de la Dona que tindrà lloc el proper 24 d'abril.

    Subir