20 de noviembre de 2019 20/11/19

Agricultura treballa per evitar els robatoris al camp

Agricultura treballa per evitar els robatoris al camp - (foto 1)

  El regidor d'Agricultura, Domingo Roca, ha anunciat que la seua regidoria treballa per evitar al màxim els robatoris al camp que en els darrers dies estan afectant algunes parcel·les de Benicarló, especialment les que estan en plena producció de meló de moro. Roca ha explicat que avui mateix ha traslladat a les forces de seguretat un llistat detallat amb el nom del propietari, el polígon i la parcel·la on es troben els melons que estan a punt de recollir-se per tal que Policia Local i Guàrdia Civil puguen fer un seguiment més exhaustiu.

  Tot i que en aquest llistat s'inclouen membres de la Cooperativa Agrícola Benihort, el regidor ha recordat que els agricultors que no en siguen socis poden facilitar les dades de les parcel·les que estan en plena producció a les oficines de la Cambra Agrària, per tal que les forces de seguretat tinguen la màxima informació possible.

  Durant els últims dies, s'han produït diversos robatoris en el camp de Benicarló. Alguns propietaris han denunciat robatoris d'entre 5.000 i 6.000 quilos de meló de moro.

  ocultar
  Agricultura treballa per evitar els robatoris al camp
  Subir