elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'Ajuntament publica el llistat d'admesos del nou pla d'Ocupació Juvenil: «Formació+Ocupació»

L'Ajuntament publica el llistat d'admesos del nou pla d'Ocupació Juvenil: «Formació+Ocupació»

    Avui s'ha aprovat el llistat d'admesos del nou Pla d'Ocupació Juvenil «Formació+Ocupació» què la Regidoria d'Ocupació a través d'IDEA ha ficat en marxa recentment. Aquest Pla d'Ocupació permetrà contractar 20 joves desocupats i sense formació menors de 30 anys durant un any, els sol·licitants han hagut d'estar inscrits/es al SERVEF, puguen formar-se i al mateix temps treballar i tindre experiència laboral en distintes àrees de l'Ajuntament (75% per a activitat laboral i 25% per a activitat formativa).

    Aquest pla d'ocupació juvenil es complementa amb el Pla de Joves Qualificats que ha permés contractar a un total de 30 joves en el que portem d'any, amb titulació superior i desocupats, en els diversos departaments de l'Ajuntament d'Alzira durant sis mesos. Tots dos plans, aprovats pel nou equip de govern, suposen una inversió de 250.000 euros de fons íntegrament municipals, que ha comptat amb l'aprovació del Consell Econòmic i Social.

    Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “davant el problema de la desocupació juvenil a Alzira, resulta imprescindible articular mesures que incrementen les oportunitats d’ocupació d’aquest col·lectiu, les quals deuen contribuir a facilitar el seu accés al mercat de treball, a l'ocupació i a l’adquisició de pràctica laboral en un entorn real. L’administració té l’obligació de donar oportunitats als nostres joves i la principal prioritat de l’Ajuntament és l’ocupació i estem duent a terme diversos plans per a beneficiar els col·lectius que més ajuda necessiten.”

    Subir