elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Alumnos croatas y portugueses en Algemesí

Alumnos croatas y portugueses en Algemesí
  MÁS FOTOS
  Alumnos croatas y portugueses en Algemesí - (foto 2)

  "Ahir diumenge 6 de març l'Escola Pia d'Algemesí va rebre el grup d'alumnes i mestres de Portugal i Croàcia que participen del programa Erasmus + en un sopar de benvinguda que comptà amb l'assistència de més de 100 persones. Va ser un moment on alumnes, famílies i professors es retrobaren i gaudiren compartint moments i vivències. Un any més aposten des del centre per aquesta oportunitat d'intercanvi i aprenentatge, seté any consecutiu en el que es realitza aquest tipus de movilitats.

  A partir de hui i fins el dimecres 9 de març acompanyaran i faran d'amfitrions dels nostres visitants fent-los partíceps de la seua essència com a comunitat educativa i convidant-los a conèixer la ciutat d'Algemesí".

  "Ayer domingo 6 de marzo l'Escola Pia Pías d'Algemesí recibió el grupo de alumnos y maestros de Portugal y Croacia que participan del programa Erasmus + en una cena de bienvenida que contó con la asistencia de más de 100 personas. Fue un momento donde alumnos, familias y profesores se reencontraron y disfrutaron compartiendo momentos y vivencias. Un año más apuestan desde el centro por esta oportunidad de intercambio y aprendizaje, séptimo año consecutivo en el que se realiza este tipo de movilidades.

  A partir de hoy y hasta el miércoles 9 de marzo acompañarán y harán de anfitriones de nuestros visitantes haciéndolos partícipes de su esencia como comunidad educativa e invitándolos a conocer la ciudad de Algemesí.".

  Subir