26 de febrero de 2021 26/2/21

L'Ajuntament d'Alboraia estrena l'APP municipal per a informar la localitat

L'Ajuntament d'Alboraia estrena l'APP municipal per a informar la localitat - (foto 1)
  • Els veïns i veïnes d'Alboraia podran sol·licitar cita prèvia a través de l'app municipal

El Consistori a través del departament de Modernització ha posat en marxa una nova aplicació compatible amb qualsevol dispositiu mòbil i tauleta amb la intenció d'acostar de primera mà la informació de caràcter municipal d'Alboraia.

A través d'aquesta aplicació es podrà consultar les notícies d'actualitat, l'agenda cultural, les farmàcies de guàrdia, informació dels centres de salut, utilitzar els serveis municipals de manera ràpida i senzilla, demanar cita prèvia, fer ús del servei de queixes i suggeriments i també utilitzar la guia turística, entre moltes altres possibilitats.

L'aplicació, en constant desenvolupament, aconsegueix amb la seua posada en marxa una doble via de comunicació amb l'Ajuntament i les seues diferents àrees.

Cita prèvia

La novetat d'aquesta aplicació és la facilitat amb la qual els veïns i veïnes podran sol·licitar la cita prèvia per a acudir a l'Ajuntament a realitzar qualsevol classe de tràmit.

Tan sols hauran de descarregar l'app de manera gratuïta i una vegada instal·lada accediran a l'opció de cita prèvia on s'haurà de seleccionar el dia.

Subir