Castellano

Angel Vicent triomfa a Toledo

El jove atleta de Borriana, Angel Vicent, es va desplaçar durant el cap de setmana a la ciutat de Toledo, per participar en el Campionat d’Espanya Liberty de Joves Promeses Paralímpiques. L’atleta del Club Atletisme Vila-real, de la categoria SUB14 i amb la classificació de PC. Angel, va prendre part en diverses probes, demostrant així la seua versatilitat.

En els 80 metres llisos, va quallar una magnífica actuació i millorant quasi.1 segon la seua marca personal, situant-la en 13.80 segons i aconseguint la segona posició.

El llançament de pes que també és una de les seus especialitats va poder demostrar l’entrenament acumulat (tot i el paró per les restriccions sanitàries) per llançar el pes a 5,19 metres, també millorant la seua marca personal en més de 80 cm, el que li donaria la tercer posició.

Al salt de llargada va compartir pista amb atletes de gran nivell europeu, on va poder aconseguir un gran salt de 3,02 metres, també millorant la seua marca personal en l’últim intent que li donaria la 4ª posició.

Sense dubte, Ángel és un valor a tindre en compte en els propers anys.