elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

'4000 som prou' torna als escenaris 30 anys després de la publicació del disc 'Cotxe roig'

'4000 som prou' torna als escenaris 30 anys després de la publicació del disc 'Cotxe roig'

    La popular banda de Rafelbunyol "4000 som prou", pioners del rock en valencià, celebra el 17 de juny un concert al seu poble, Rafelbunyol, per a commemorar el 30 aniversari del seu àlbum "Cotxe Roig".

    A l'escenari de la plaça de la Corona, tornarem a gaudir d'una de les formacions de rock en valencià més populars de les dècades del 80 i 90 a la província de València.

    El quartet de Rafelbunyol, originalmente integrat per Paco Piquer (veu i guitarra), Manolo Camarasa (guitarra), Dani Pascual (baix) i Onofre Piquer (bateria) van conquistar el panorama musical d'era daurada del rock en la Comunitat Valenciana i les Illes Balears. El concert será també un homenatge a Onofre Piquer, recentment desaparegut.

    La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Rafelbunyol aposta una vegada més pel talent local i per la posada en valor del patrimoni artístic i cultural de la localitat, donant suport als grups locals, més encara en aquest cas que van posar la banda sonora de molts concerts d’un parell de generacions.

    El seu tema més famós que després donaria nom al seu disc "Cotxe Roig" sonarà entre altres conegudes himnes del rock en valencià com són les seues cançons Whisky i Sang o Problemes Personals.

    El concert començarà a les 22 hores i comptarà també amb l’actuació del DJ local Victor Laguarda amb el seu remember en una jornada de recuperació de esperit dels 80 i 90 per a rafelbunyolers i rafelbunyoleres nostàlgiques.

    Pujar