elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La UJI organitza una jornada de presentació de la convocatòria de projectes Reptes-Col·laboració 2017

    L'Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic (OCIT) i la Fundació General de la Universitat Jaume I han organitzat una jornada de presentació de la convocatòria de projectes Reptes-Col·laboració 2017, que forma part del cicle de jornades S2B & B2S Transfer 2017 per a fomentar la transferència de tecnologia i coneixement.

    Aquesta jornada informativa i gratuïta serà el dijous 5 d'octubre a les 11 hores en la sala multiusos de l'edifici Espaitec 2, en la segona planta. La jornada està oberta a tota la comunitat universitària i teixit empresarial castellonenc, amb especial interès per als grups de recerca i empreses desenvolupant projectes de R+D. Per a assistir és necessari realitzar una inscripció prèvia en el següent enllaç. 

    L'objectiu de la convocatòria Reptes-Col·laboració és el suport a projectes en cooperació entre empreses i organismes d’investigació, amb la finalitat de promoure el desenvolupament de noves tecnologies, l'aplicació empresarial de noves idees i tècniques, i contribuir a la creació de nous productes i serveis. Es tracta de projectes en consorci, amb objectius propers al mercat i capaços de generar resultats comercialitzables. Pel seu disseny, estan ajustats a l'estratègia empresarial quan aquesta requereix del concurs d'una Universitat o organismes d’investigació, permetent establir aliances i col·laboracions fructíferes acompanyades d'interessants incentius econòmics.

    La Universitat Jaume I ha participat activament en aquesta modalitat de projectes en anteriors convocatòries, havent acumulat una àmplia experiència i alguns èxits importants. En concret, des de la primera convocatòria l'any 2010 ha executat 22 projectes per import de 4 milions d'euros.

    En la present jornada s'oferirà informació de primera mà a través de representants del Ministeri d'Economia i Competitivitat i del relat d'una experiència concreta corresponent a la convocatòria 2016. Tot açò ajudarà a conèixer a fons la convocatòria, resoldre dubtes, identificar bones pràctiques i millorar l'estratègia de muntatge del projecte.

    Pujar