Castellano

El Nítida Alzira no falla davant el Fuensanta i és més lider

El Palau d'Esports tornà a gaudir amb el seu equip. Encara que fou l'equip visitant l'encarregat d'obrir el marcador, el Nítida Alzira s'imposà per 6 gols a 3 al Fuensanta i continua líder del grup XIV de Tercera Divisió amb 45 punts, sis per davant del Mislata, segon classificat a hores d'ara.

José Vicente Taronger va obrir el marcador amb el 0-1 amb una bona cabotada en el segon pal. En pocs segons el resultat ja mostrava les taules altre cop gràcies al gol de Xusi. Però la cosa no anava a acabar ací, una jugada desafortunada, semblant a la del primer gol, va resultar ser l'1-2 amb un gol en pròpia porta. Amb el marcador desfavorable el partit se n'anà al descans.

Això no va agradar, i en la represa el Nítida Alzira va voler deixar clar qui mana en el Palau. Els de Braulio Correal eixiren a menjar-se la canxa i, sobretot, a gaudir. Solament necessitaren en minut per a donar-li la volta al marcador. Primer Xusi, qui recuperà un baló prop de l'àrea i s'inventà una acció per a empatar i immediatament després José Carlos posava per davant al Nítida en fer el 3-2.

El joc dels locals era més eficient i tranquil, encara que faltà una mica d'encert en les finalitzacions. Tot i que l'avantatge era mínim, les sensacions no deien el mateix. Minuts després, Cris Araiz va certificar aquest domini amb un gran triplet que adjudicava la victòria al conjunt riberenc (6-3). El Nítida Alzira continua líder amb 45 punts. Per altra banda, el Mislata –segon en la taula- va caure 0-3 davant El Pilar, rival del Nítida en la pròxima jornada.