Castellano

El Nítida Alzira comença l’any amb victòria davant l’Alboraya (3-4)

La Tercera Divisió de futbol sala ja ha tornat després de les vacances nadalenques. El Nítida Alzira ha començat el 2018 amb una ajustada victòria davant l'Alboraya per 3 gols a 4. Josep Navarro 'Xusi', Cristian Araiz, per partida doble, i Luis Moreno feren els gols del conjunt riberenc, què continua liderant la classificació a quatre punts del segon, el Mislata.

Els locals foren els encarregats d'obrir el marcador de falta quan s'arribava al minut 10 d'encontre. Però l'avantatge fou anul·lat immediatament per Cristian Araiz, encarregat de posar les taules en la següent jugada. Amb dues accions a baló parat, el Nítida va fer dues dianes. El partit se n'anà al descans amb 1-3 en el marcador.

En la segona meitat, l'Alboraya no es va rendir. Civera, en primer lloc, i després José Muñoz igualaren el partit. Amb l'empat, els locals anaren a més, començaren a deixar pinzellades de domini. Però el Nítida va tallar prompte eixa situació. Més si cap, amb el gol de Luis Moreno a cinc minuts del final.

El Nítida Alzira es queda una setmana més com a líder del grup XIV de Tercera Divisió, quatre punts per davant del Mislata. La pròxima jornada els riberencs rebran al Maristas, filial del Llevant de la Lliga Nacional.