Dimecres 25 de Abril de 2018

-L'EspigaRock amplia el seu calendari amb una cita especial per Falles :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  sueca
06/03/2018 | elperiodic.com  

L'EspigaRock amplia el seu calendari amb una cita especial per Falles

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'EspigaRock, el principal festival de música en valencià de la comarca, no para de créixer en propostes. El festival anuncia una nova data a les portes de la primavera amb una cita especial per Falles, el pròxim dissabte 10 de març, a la Falla Plaça Cervantes, a partir de les 23:00 hores. L'avanç musical s'ha programat amb l'objectiu de presentar també la nova edició de l'EspigaRock que enguany celebrarà el seu cinqué aniversari, els pròxims 31 d'agost, 1 i 2 de setembre.

El regidor de Festes, Pau Roselló, ha explicat que esta és una aposta ferma per la normalització de la música en valencià dintre el món faller. “Les festes de les Falles són un espai únic per a la cohesió social i la normalització lingüística i juguen un paper molt destacat en la promoció de la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra música” ha afegit i ha continuat “també el nostre festival s'ha consolidat com una de les propostes referents  del panorama musical valencià, per això hem considerat introduir esta cita al març. Pensem que Falles i EspigaRock poden conjugar molt bé”.

El titular de Festes ha explicat que des de l'organització s'ha buscat, cada any, ampliar nous horitzons i, en este sentit, ha avançat que una de les principals novetats en este cinqué aniversari serà la seua programació que es vorà incrementada d'una a tres jornades. Roselló ha apuntat també que molt prompte començaran a desvetllar-se algunes de les sorpreses més ben guardades per al pròxim setembre.

La vetllada fallera de l'EspigaRock començarà de la mà del tribut rock – pop del grup local KJAB i continuarà amb La Fúmiga. El grup, d’Alzira, popular pel seu estil original, engrescador i festiu, presenta un nou format a l'escena musical valenciana que fusiona la cultura de banda i l'alternativa. La banda veïna promet un directe enèrgic i desbordant  a Sueca. La festa clourà amb els ritmes electrònics del duet de Benissa, Escala i Corda dj. L'entrada a la festa serà lliure i gratuïta.

 

 

 

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta

RSS elperiodic.com Sueca
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil