1000 participants en la X Volta a Peu de L’Alqueria de la Comtessa

1000 participants en la X Volta a Peu de L’Alqueria de la Comtessa - (foto 2)
    1000 participants en la X Volta a Peu de L’Alqueria de la Comtessa - (foto 3)
    1000 participants en la X Volta a Peu de L’Alqueria de la Comtessa - (foto 4)
    1000 participants en la X Volta a Peu de L’Alqueria de la Comtessa - (foto 5)
    1000 participants en la X Volta a Peu de L’Alqueria de la Comtessa - (foto 6)
    1000 participants en la X Volta a Peu de L’Alqueria de la Comtessa - (foto 7)

Almenys 1000 corredors han gaudit aquest dissabte 2 de setembre de la Volta a Peu 2017 de l’Alqueria de la Comtessa, que aquest any compleix deu anys. Una part de la recaptació va destinada a l'associació ASPANION de Xiquets amb Càncer.

La prova, que comptava amb un recorregut de 7,9 km, ha estat organitzada per l’associació local Camallaes, i ha reuneix a corredors i aficionats d’arreu les tres províncies de la Comunitat. En total, almenys 1000 participants, xifra similar a l’arreplegada l’any passat. L’esdeveniment va començar a les 17:30 h. amb les categories més menudes, i a les 19:00 h. va començar la prova reina. Félix Pont Cháfer ha sigut el guanyador de la prova reina en categoria masculina, completant el recorregut en 25 minuts, i la guanyadora en la categoria general femenina ha sigut Cristina Rosselló Prats, que l’ha realitzada en 30 minuts.

La cursa va estar amenitzada per una xaranga, i per a celebrar el 10é aniversari de la prova, l’organització va donar un detall als participants. També es va habilitar un servei de guarda-roba per als inscrits, i es va donar begudes isotòniques i menjar per als que finalitzaren la prova.

A més de col·laborar amb l’associació ASPANION de Xiquets amb Càncer de València, a qui va destinada part de la recaptació, també es va habilitar una caixa per a donar ulleres de vista que ja no es gasten. Tot amb iniciativa solidària.

La prova ha comptat amb la col·laboració de l’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa i de la Diputació. Voro Femenia, alcalde la localitat, ha felicitat "als voluntaris, a la policia local i a protecció civil per la seua ajuda organitzant l’esdeveniment". També ha agraït a Camallaes la seua iniciativa i oferir a l’ajuntament la possibilitat de col·laborar amb aquesta cursa, sobretot pel seu fons solidari.