-No és un adéu, fins sempre Vicent :: La Palestra :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Dijous 23 de Febrer de 2017
google
elperiodic.com
Edició
La Palestra
La Palestra
José Vicente Isach - Secretario general PSPV-PSOE Moncofa

No és un adéu, fins sempre Vicent

03/05/2012
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
La mort sobtada de Vicent Esteve ens ha deixat a tots i a totes consternats, en especial, a la família socialista de Moncofa. Vicent, amic i company, ens ha deixat quan havia aconseguit en la política un dels seus somnis: ser diputat autonòmic a Les Corts; el primer diputat autonòmic de Moncofa de tota la democràcia.

Socialista de pensament i de cor ha estat quasi tota la seua vida lluitant pel partit dels treballadors, com ell ho sentia i als 16 anys començà amb les Joventuts Socialistes a treballar pel i per al partit. Des d’este moment Vicent Esteve ha estat vinculat al socialisme, i no puc vore Vicent en una altra tasca que no siga el fet de lluitar pels drets del ciutadà des del mateix partit.

Pràcticament ha estat al meu costat des dels inicis en la política local; Vicent ha estat sempre preocupat i sempre treballant per la seua benvolguda Moncofa. Era un bon coneixedor de la política local ja que en tots estos anys ha estat al cap de diferents regidories.

Un home de carrer que tothom coneixia i era sabedor dels problemes i de les necessitats del poble. Però, a més a més, a la comarca de la Plana Baixa ha sigut durant molts anys secretari d’organització, un càrrec que li va servir per a unir les agrupacions dels diferents pobles que formen esta comarca. Va ser Esteve el promotor de fer sentir la veu socialista de la Plana Baixa dins de l’àmbit provincial.

La seua entrega al partit ha estat present fins al final, de la mateixa manera que la seua lluita pel treballador i pel valencià: l'1 de maig tindrà per als socialistes un significat més important perquè quan celebrem els actes sempre hi estarà present Vicent Esteve.

El seu compromís pel PSPV-PSOE ha sigut d’entrega total, ha sacrificat molt de la seua vida personal però gràcies al suport de la dona, de la filla i també de la resta de la seua família, ha pogut amb les pressions que comporten dedicar-ho tot als seus ideals.

Hem perdut un amic, un company, un exemple per al partit, encara que de vegades amb diferències però també amb moltes coses en comú tant amb els socialistes de Moncofa com els socialistes de província i de país. Tots i totes hem de recapacitar i pensar que el vertader socialisme estava representat en la figura de Vicent Esteve, persona de partit que notarem a faltar en el PSPV-PSOE de Moncofa i també en les agrupacions a nivell comarcal, provincial i de país.

Vicent, com a secretari general del PSPV-PSOE i en nom dels socialistes moncofins, no volem dir-te un adéu perquè sempre te tindrem dins de nosaltres i parlarem de moltes anècdotes, vivències, moments difícils i també satisfactoris que hem compartit amb tu. Sempre estaràs entre nosaltres.

La teua família socialista de Moncofa et diu no un adéu, sinó un fins sempre, Vicent.

 

La Palestra
22/02/2017 - Toñi Serna - Diputada Autonómica por Alicante del PSPV-PSOE
Hablar de ideas y nada más
 
21/02/2017 - José A. López Camarillas - Portavoz de EU Burjassot
Clases de deudas (y deudas de clase)
 
18/02/2017 - Pasqual Barceló - Presidente Junta de Personal D.S. Vinaròs
Carta abierta a la consellera de Sanidad
 
17/02/2017 - Paco Salido - EUPV Borriana
Borriana i un govern que s'allunya de la gent
 
04/02/2017 - Toñi Serna - Diputada Autonómica por Alicante del PSPV-PSOE
Tiempo para un nuevo proyecto socialista
 
02/02/2017 - José A. Ávila - Presidente del CECOVA
Triste alegría Sra. Montón
 
  • Currently 4.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puntuación: 4.3/5

Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil