-Setembre :: La Palestra :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Dilluns 26 de Setembre de 2016 |
google
elperiodic.com
Edició Comunidad Valenciana
La Palestra
La Palestra
Pau Sancho - Compromís per Castelló
Añadir "La Palestra" a mi lector RSS

Setembre

21/09/2016
recomendar
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

La gent que, com jo, té la sort de tindre filles i fills sabem ben bé que el mes de setembre és el més difícil de tot l'any. Acaben les vacances, dos mesos desconnectats d'horaris i obligacions, i comence el curs. Prepara-ho tot per a l'escola i l'institut (llibres, motxilles, material escolar...) , tornen les activitats extraescolars (acadèmies, clubs esportius, idiomes, música...) i el més complicat de tot, la bogeria de quadrar els horaris de tota la família, avis, ties, veïns i veïnes inclosos., per arribar a tot i no morir en l'intent.

En política passa un poc el mateix, després d'un més d'agost “a mig gas” entrem de ple en la voràgine quotidiana que representa un ajuntament com el de Castelló. En setembre tenim el debat sobre l'estat de la ciutat. Hem d'anar tancant els pressuposts de l'any vinent i seguir en un dia a dia totalment absorbidor. I, per si tot açò no fos prou, al grup municipal de Compromís vam començar el mes amb la notícia de la marxa del nostre company Enric Nomdedéu cap a València, a fer de secretari autonòmic, quasi res.

La primera reacció va ser d'incredulitat seguida, pràcticament a l'instant, d'una sensació de “ i ara què?” Molts érem els que pensàvem que era una pèrdua gran, massa gran, que faria trontollar la bona feina del grup municipal. Potser, o potser no.Si els sabem aprofitar, i ho sabrem fer, els canvis són una bona ocasió per a créixer i millorar.

Estic segur que en Ali Brancal trobarem una molt bona vicealcaldessa. No dubte ni per un instant que Verònica Ruiz serà una magnífica portaveu del govern, que Ignasi Garcia està preparat per a ser nou regidor i portaveu del grup municipal de Compromís, que a Enric Porcar encara li queda energia per a dur endavant les noves tasques qui li encomanarem. Per no parlar de tota la gent que estem al darrere ajudant en tot el que podem.

En definitiva, que tenim equip, molt d'equip, per a fer front a tots el mesos de setembre que se'ns fiquen per davant, per durs que semblen.

Más artículos de La Palestra
20/09/2016 - Ana Alcázar - PP Villajoyosa
La ‘brutea’ de Verdú
 
15/09/2016 - Marina Albiol - Eurodiputada EU
L'Europa de Juncker
 
12/09/2016 - José A. Ávila - Presidente del CECOVA
Añoranza de la “movida” socialista de los años 80 y de la “movida” madrileña
 
12/09/2016 - Joan Francesc Peris - Els Verds Gandia
El precio del agua potable
 
10/09/2016 - Andreu Verdú - Alcalde de la Vila Joiosa
Corazón vilero
 
30/08/2016 - Toñi Serna - Secretaria de organización provincial del PSPV-PSOE
Socialdemocracia: “no estaba muerta”
 
  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puntuación: 0.0/5

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil