Dimarts 20 de Març de 2018

-El Ministeri subvenciona amb 218.000 euros el projecte "Format i Ocupat" :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Empleo -  ontinyent
05/02/2018 | elperiodic.com  

El Ministeri subvenciona amb 218.000 euros el projecte "Format i Ocupat"

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El Ministeri de la Presidència i per a les Administracions Territorials ha adjudicat a Ontinyent 218.516,19 euros per a l'engegada del projecte "Format i Ocupat", presentat per l'Ajuntament d'Ontinyent a la 2ª convocatòria 2017 d'ajudes del Fons Social Europeu destinades a la realització d'activitats formatives per a joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Amb la posada en marxa d'aquest projecte, joves de 16 a 29 anys participaran d'itineraris formatius gratuïts vinculats al sector tèxtil i les noves tecnologies, accedint a més a beques formatives per la seua participació.

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat que l'obtenció d'aquesta subvenció "és una excel·lent notícia per a la ciutat, ja que amb aquests 218.000 euros del Ministeri de Presidència superarem enguany el milió d'euros a polítiques d'ocupació i formació per a l'ocupació, una de les línies bàsiques d'acció del Govern d'Ontinyent". Rodríguez ha felicitat al regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, i al Departament de Promoció Econòmica "per l'elaboració d'aquest projecte i les gestions realitzades, que serviran per a donar un nou impuls a la formació per a l'ocupació en la ciutat", destacava.

"Forma't i Ocupa't" desenvoluparà durant 7 mesos un total de 7 cursos d'itineraris formatius vinculats al sector tèxtil i les noves tecnologies, cursos tots ells totalment gratuïts i en els quals a més els participants obtindran beques formatives per la seua participació. A més es posarà en marxa un itinerari de "competències clau", un conjunt de continguts generals de formació bàsica en diferents àrees de coneixement(llengua castellana, matemàtiques i anglès) per a habilitar a joves sense estudis al fet que puguen accedir a certificats de professionalitat de nivell 2, que els permeta incrementar les seues possibilitats de trobar treball.

La metodologia serà participativa, activa, flexible i creativa, i al costat dels objectius generals de foment de l'ocupació juvenil, desenvolupament i millora de la empleabilitat i les capacitats dels participants, complirà altres objectius específics com l'impuls a la participació en l'educació i formació, el foment de la inclusió social, o la potenciació de la creativitat dels participants.

Pablo Úbeda destacava per la seua banda que "sense dubte aquesta subvenció va a ser de gran suport per al foment de l'ocupació juvenil, però no cal perdre de vista que aquest mateix any anem a impulsar també accions d'impuls a l'ocupació directa en aquest altres sectors, com una nova edició del Pla Avalem Joves de l'Ajuntament i la Generalitat; el programa Avalem Experiència per a majors de 30 anys, amb ajuda de la Generalitat, o un programa per a majors de 55 anys amb ajuda de la Diputació de València. Segons les últimes dades, l'atur interannual ha baixat un 10% a Ontinyent, un context en el qual estem no anem a relaxar-nos sinó seguir treballant al costat de la resta d'administracions i la iniciativa privada per a continuar avançant en la lluita contra la desocupació", concloïa.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

19/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
La prisión permanente revisable: reflexiones
11/03/2018 - Piedras vivas
Una Madre muy mujer
12/03/2018 - El Puntero
¿Y dónde estaba el culpable?
14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M
14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes
12/03/2018 - Desde el centro
¿No hay dinero para pensiones?
13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones
19/03/2018 - Picos Pardos
Historia de una reivindicación
13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa

RSS elperiodic.com Ontinyent
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil