Dimarts 24 de Abril de 2018

-Ontinyent s'adhereix per unanimitat al Pla Edificant de la Generalitat :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  ontinyent
29/12/2017 | elperiodic.com  

Ontinyent s'adhereix per unanimitat al Pla Edificant de la Generalitat

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF
• La Conselleria d'Educació té previst rehabilitar, adequar i ampliar diversos espais en atenció a les demandes aprovades per unanimitat del Consell Escolar Municipal

El Ple de l'Ajuntament d'Ontinyent aprovava aquest dijous per unanimitat l'adhesió de la ciutat al Pla Edificant, impulsat per la Generalitat Valenciana amb la cooperació dels Ajuntaments. Es tracta d'un programa que destinarà 700 milions d'euros per construir centres nous i reformar altres, amb el qual la Conselleria d'Educació delegarà en les entitats locals el projecte, la contractació, construcció, direcció i la certificació de les obres, mentre que es farà càrrec del cost econòmic d'aquestes.

L'adhesió al ple es realitzava a proposta del regidor d'Educació, Óscar Borrell, qui apuntava a la seua intervenció que "el dret a l'educació i a la protecció de la infància i adolescència venen aparellats al dret a escolaritzar-se en centres educatius amb infrastructures adequades i de qualitat. Això comporta actuacions de construcció, adequació, substitució i rehabilitació d'instal·lacions educatives, i per a dur-les a terme és indispensable que els ajuntaments s'adherim. A Ontinyent ho fem prèvia consulta al Consell Escolar Municipal, que va aprovar per unanimitat un llistat de demandes històriques a les que volem que es done prioritat", assenyalava.

Estes demandes eren presentades per Borrell i pel regidor de Territori, Jaime Peris, el 12 de desembre davant la Conselleria d'Educació, un encontre on els representants de l'administració autonòmica confirmaven la previsió de rehabilitar, adequar i ampliar diversos espais en atenció a les demandes del Consell Escolar Municipal. Cal recordar que prèviament, el regidor d'Educació acompanyava l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, en un encontre amb els directors i les directores dels col·legis, instituts públics i del conservatori de la ciutat, per tal d'explicar-los de primera mà el nou pla "Edificant".

Després d'esta reunió, els consells escolars de cada centre van abordar les seues demandes, posades posteriorment en comú al Consell Escolar Municipal, que va aprovar per unanimitat la proposta a presentar davant la Conselleria per part de l'Ajuntament, quedant pendent l'aprovació plenària que tenia lloc aquest dijous. Óscar Borrell tenia paraules d'agraïment per a tots els equips directius, membres dels consells escolars i la comunitat educativa en general "per l'intens treball previ realitzat per contribuir a fer realitat l'adaptació al Segle XXI dels centres educatius de la ciutat", concloïa.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada

RSS elperiodic.com Ontinyent
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil