Dimarts 22 de Maig de 2018

-La companyia Circ Xic esgota les invitacions al Festival de Circ i Teatre :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  ontinyent
27/12/2017 | elperiodic.com  

La companyia Circ Xic esgota les invitacions al Festival de Circ i Teatre

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'espectacle "Teatre de Funàmbuls" de la companyia Circ Xic, inclòs en el Festival de Circ i Teatre al Carrer d'Ontinyent, ha esgotat totes les invitacions gratuïtes per a les sessions que se celebraran entre aquest dimecres i dijous a la plaça de Sant Domingo. Dins de la programació també tenia lloc en la vesprada d'aquest dimarts "Imaginarium Circo", un show que omplia de llum i color la plaça de la Coronació amb pallassos, equilibristes i estranyes criatures fantàstiques.

Durant aquest dimecres i dijous el festival es trasllada a la plaça de Sant Domingo amb dues propostes. El petit circ de "Teatre de Funàmbuls" realitzarà diverses actuacions dins d'una carpa amb capacitat per a només 120 persones per sessió. Cal recordar que per a gaudir d'aquestes representacions en concret era necessari recollir unes invitacions gratuïtes al punt d'informació del festival que s'ha disposat en cada espectacle i que aquestes ja s'han esgotat. A més, al mateix temps, tindrà lloc la "Ludoteca Malabar" on els xiquets i xiquetes podran gaudir amb jocs de fusta i malabars. D'altra banda, també dijous a les 18:00 hores, el Festival de Circ i Teatre arribarà a la plaça del Poeta Vicent Andrés Estelles amb "L'home que perdia els botons".

La regidora i coordinadora del festival, Sayo Gandia, acudia a les dues primeres activitats que tenien lloc a Sant Domingo i sortejava entre el públic assistent 20 entrades dobles per a l'actuació del televisiu Pepe Viyuela. Les persones guanyadores ja es poden consultar a la pàgina de Facebook "Festival Circ i Teatre al carrer Ontinyent". Gandia declarava "la gran acollida que, un any més, està tenint el festival entre el públic" i animava "a tots els veïns i veïnes d'Ontinyent i dels voltants a gaudir de totes les activitats que encara queden per a celebrar dins d'aquest".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/05/2018 - Reflexionando, que no es poco
President eventual para tareas a tiempo parcial
13/05/2018 - Chuzos de Punta
Un mundo muy chulo
15/05/2018 - Columna de Michel
La España que me avergüenza
21/05/2018 - Editorial
La incoherencia
14/05/2018 - Picos Pardos
¡¡Guerra al aceite de palma!!

RSS elperiodic.com Ontinyent
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil