Castellano

Diego López i José A. Gomis, campions autonòmics en "One wall parelles"

El jove jugador ondense, Diego López, que competix per l'escola de Xilches es va proclamar en la vesprada del diumenge 6 de noviembre campió autonòmic en la modalitat d'One wall parelles junt amb el seu company José Antonio de Xilches.

Al matí es va jugar la fase final individual en la que Diego era un dels favorits al títol; però un mal començament en la seua primera partida li va privar de disputar les medalles al només classificar-se un del grup.

Els resultats van ser els següents:

Diego 9 - Quique Pobla Vallbona 11
    Diego 11 - Pablo F. Benidorm 1
    Diego 11 - Angel M. Sella 3
    Diego 11 - Marc Massamagrell 7

A la vesprada es va desenrotllar la fase final de parelles en què Diego junt amb el seu company Jose A. van realitzar unes partides molt serioses complementant-se perfectament i guanyant totes les seues partides per a obtindre un lloc en la final autonòmica a 4.

Els seus resultats van ser 11-7 a Pobla Vallbona, 11-4 a Alfas del Pi, 11-3 a Bicorp i 11-6 a Montserrat B.

En la final a 4 també van guanyar totes les seues partides amb els resultats següents: 11-9 a La Pobla, 11-7 a Montserrat i 11-9 a Massamagrell; aconseguint alçar-se amb el títol autonòmic, que seria l'equivalent al campionat d'Espanya en la categoria Infantil.

Per tant, un balanç molt positiu per a Diego ja que d'11 partides disputades només va deixar escapar 1 en la modalitat individual i amb un resultat molt ajustat (9-11), guanyant la resta de manera clara.

A la fi un quint lloc autonòmic en la modalitat individual i campió autonòmic en la de parelles. Excel·lents resultats fruits del treball diari d'esta jove promesa, el mèrit de la qual és major si tenim en compte el gran nivell de tots els seus rivals i la dificultat que entranya estar al 100 % en el gran nombre de partides que es van desenrotllar durant la jornada.

També l'escola d'Onda en la categoria Cadet va aconseguir un tercer lloc autonòmic de la mà d'Oscar i Alex Català que van realitzar un excel·lent torneig en la modalitat de parelles aconseguint classificar-se com segons de grup amb els resultats següents:

Onda 11 - Tavernes Blanques 10
    Onda 11 - Sella A 10
    Onda 9 - Massamagrell 11
    Onda 8 - Bellreguard A 11

I ja en la final a 4 van aconseguir un tercer lloc autonòmic en un triple empat que els va relegar a eixa tercera posició.

Els resultats de la final a 4 van ser els següents:

Onda 11 - Bellreguard A 9
    Onda 10 - Tavernes Blanques 11
    Onda 2 - Sueca 11

La davallada que van donar en l'última partida no els va permetre alçar-se amb el títol autonòmic.

Van estar durant el matí a Tavernes Blanques i durant la vesprada a Massamagrell, el director tècnic de la Federació, Paco Genovés junt amb el vicepresident Conrado Ferrando que van ser els encarregats d'entregar els trofeus autonòmics a les escoles campiones.