Divendres 23 de Març de 2018

-Finalitzen les reformes als vestuaris del poliesportiu municipal de Catarroja :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  catarroja
30/08/2017 | elperiodic.com  

Finalitzen les reformes als vestuaris del poliesportiu municipal de Catarroja

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Les obres de rehabilitació dels vestuaris de futbol del poliesportiu municipal de Catarroja ja han finalitzat i, en breu, els usuaris podran fer-ne ús. L'Ajuntament, a través de la Regidoria d'Esports, ha invertit en la reforma quasi 300.000 euros.

Amb la intervenció, s'han reparat els desperfectes que presentaven els vestuaris. D'esta forma, s'ha procedit a renovar la instal·lació d'energia solar per a l'aigua calenta, que no funcionava; s'han solucionat els problemes d'humitats, filtracions i despreniments i s'han modificat els materials d'acabat.

Així mateix, s'ha instal·lat una descalcificadora en el subministrament d'aigua i la il·luminació ha passat a ser de tipus led. Per últim, s'han adaptat els vestuaris per a complir amb els criteris d'accessibilitat. Fins ara, les persones amb mobilitat reduïda tenien dificultats per a utilitzar-los, ja que les instal·lacions tenien escalons i no existien recorreguts accessibles a l'interior dels vestuaris ni dels banys.

Més reformes al poliesportiu

A banda de la rehabilitació dels vestuaris, el consistori ha finalitzat també les obres a les pistes de frontó. En aquest cas, s'han invertit més de 60.000 euros en la posada a punt de l'espai esportiu amb una millora del mur lateral. A més, també s'ha reforçat l'enllumenat de la piscina, que fins ara no comptava amb il·luminació nocturna i s'ha instal·lat un punt del servei de préstec de bicicletes Catarroda.

Pel que fa a les obres de la consergeria i els accessos al poliesportiu, està previst que finalitzen la pròxima setmana. Esta intervenció compta amb un pressupost de 48.000 euros aproximadament. Pròximament, també es traurà a concurs la licitació per a canviar la gespa dels camps de futbol i futbol 7.

Segons el regidor d'Esports, Alejandro García la reforma integral dels vestuaris era "una necessitat" per als usuaris del poliesportiu. "S'han solucionat tots els problemes que hi havia i, a més, s'han dissenyat uns vestuaris molt més funcionals", ha explicat. Segons García, este és "un pas més en la millora de les instal·lacions esportives de Catarroja que continuarà amb la reforma dels vestuaris del camp de futbol Mundial 82, on ja s'està treballant perquè les instal.lacions puguen obrir-se el més prompte possible".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/03/2018 - Chuzos de Punta
Pena de muerte… revisable
19/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
La prisión permanente revisable: reflexiones
20/03/2018 - Editorial
Volver
14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M
19/03/2018 - Picos Pardos
Historia de una reivindicación
22/03/2018 - Camins de l´Alcora
Un callejero ilustrativo

RSS elperiodic.com Catarroja
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil