Sábado 23 de Junio de 2018

Saluda del alcalde a los vecinos de Burriana

Versión Clásica
Edición Burriana
Fiestas -  burriana
31/08/2012 | elperiodic.com  

Saluda del alcalde a los vecinos de Burriana

4 comentarios
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Borriana celebra les seues festes en honor a la seua patrona, la Mare de Déu de la Misericòrdia. És el moment d'ajuntar-se amics, famílies, veïns i, en una manifestació col·lectiva d’alegria, sentir-nos tots junts membres d’una comunitat que necessita, de vegades, bandejar les seues preocupacions quotidianes, lliurar-se al descans dels quefers ordinaris i gaudir de moments de plaer.

Tanmateix, en este 2012, com en anys anteriors, seran molts els borrianencs que poden veure’s superats per les preocupacions i la incertesa que l’actual situació socioeconòmica els produeix. A ells, de manera especial, vull desitjar-los que les festes els donen no sols també eixos motius de plaer, sinó els ànims i la il·lusió per a poder millorar ben prompte la seua situació.

L’Ajuntament duu anys reduint el seu pressupost fester i crec que això és el que cal fer en estos moments. Però eixa circumstància ens ha permés comprovar la vitalitat de la nostra societat i la seua capacitat d’iniciativa, sent especialment significatiu que enguany siga, en el pitjor moment de la crisi econòmica, l’exercici en què més bous tindrem al carrer, precisament gràcies a la iniciativa de les nostres penyes.

Voldria que eixe exemple de capacitat per a organitzar la festa, fins i tot en estos moments difícils, servira als borrianencs per a adquirir la confiança del fet que serem capaços d’aplicar la nostra iniciativa també per a millorar en tots els aspectes de la nostra vida col·lectiva i, molt especialment, per a trobar eixides a la crisi.

Demane a tots un comportament responsable en els nombrosos actes festers que celebrarem fins al dia 9. Agraïsc a les penyes, entitats cíviques i comissions falleres el seu esforç en l’organització i patrocini d’actes que omplin de contingut el programa fester i desitge a tots els borrianencs que, davall l’empara de la nostra patrona, la Mare de Déu de la Misericòrdia, gaudisquen d’unes festes que ens deixen a tots millor preparats i amb més ànims per a seguir treballant pel nostre progrés individual i col·lectiu.

Comparta este artículo
Listado de comentarios

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
 
el bou
la festa que vosaltres voleu fer no la de la gent ciudada de burriana
de isos 3 bous que feu per que no es lleveu i porteu orquestes per a distints dies i diferents llocs, ja que les penyes paguen els bous......???

Enviado el 31/08/2012    
 
eltiocrow
es questió de numeros
basicament perque 3 bous valen menos que una orquesta, i omplin 3 vespraes.
Enviado el 01/09/2012    
 
fart
D'aon no hi ha no es pot traure
Tres bous només omplin una vesprada perque toquem a 3 o 4 bous per dia i damunt el alcalde orgullòs i per a molts vergonyòs.
Enviado el 01/09/2012    
 
el aguacill
burriana un poble sense ley en tots els drets de ser-ho
entonces portarem 40 bous pa fer en la misericordia sense pensar que en tots els pobles de alrededor porten fem ja bous durant tot el any i la gente esta saturada de tants bous....arriba la misericordia i volem fer nomes bous.pues bous, una festa que tindria que ser participativa de tota la gent del poble en diferents actes i activitats per diferents gustos i estils de gent,nomes interesa fer bous, crec que en burriana no falla el presupost de fer festa sino la mentalitat issa tan tancada i de tan poquets recursos per a saber fer un programa en satisfaccio de la gent
Enviado el 02/09/2012    
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Opinión
16/06/2018 - Camins de l´Alcora
Graduación en la Salle
20/06/2018 - Columna de Michel
¡Barra libre para todos!
17/06/2018 - Picos Pardos
¡¡¡Acoger!!!
21/06/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
No son delincuentes, son desesperados
22/06/2018 - Reflexionando, que no es poco
No son debilidades, son imposibilidades
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Burriana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil