Divendres 20 de Abril de 2018

-L'Ajuntament concedix més de 150.000 euros per a ajudes assistencials de menjador escolar :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Educación -  alzira
03/11/2017 | elperiodic.com  

L'Ajuntament concedix més de 150.000 euros per a ajudes assistencials de menjador escolar

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament d'Alzira, des de la Regidoria d'Educació, ha concedit, per a este curs escolar, 735 ajudes assistencials municipals de menjador escolar, i ha destinat 150.647,40 euros per tal d'ampliar al 100% les ajudes que es concedixen des de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport als centres educatius no universitaris públics i concertats per al curs 2017-18.

El període d'estes ajudes comprén des del 2 de novembre fins al 31 de maig i cobrix al 100% el cost d'estes ajudes assistencials municipals de menjador escolar, augmentant en 315 més que el curs passat.

Per a poder accedir a l'ajuda cal obtindre un número de punts, que determina la Conselleria; no obstant això, l'Ajuntament d'Alzira, des de la Regidoria d'Educació, ha considerat convenient ampliar estes ajudes de menjador. Per tant, 735 alumnes de la nostra localitat que no han aplegat a tindre l'ajuda completa de la Conselleria podran beneficiar-se de l'aportació que fa l'Ajuntament.

Segons declara el regidor d'Educació i Infància, Pepe Grau, "és objectiu prioritari estar al costat de les famílies amb fills, i per esta raó, també s'aniran atenent els casos informats per Serveis Socials, que per la seua situació socio-econòmica necessiten ajuda de l'ajuntament. Este equip de govern no vol deixar de costat a cap nucli familiar de la nostra ciutat amb falta de recursos per a poder fer front a l'ensenyança dels seus fills, per la qual cosa continuarem treballant per millorar i aportar les mesures necessàries en esta qüestió".

La tasca de detecció d'alumnes amb vertaderes necessitats, portada a terme per les AMPA dels col·legis, així com pels tècnics de Serveis Socials i Educació, ha permés que xiquetes i xiquets d'Alzira amb precarietat per a poder afrontar el curs escolar amb normalitat ho puguen fer gràcies a l'aportació econòmica i la bona disposició i voluntat de l'equip de govern.

Tota la informació necessària per a les ajudes de menjador es pot obtindre en els següents centres educatius de la ciutat:

Alborxí, Ausiàs March, García Lorca, Garcia Sanchiz, Gloria Fuertes, Lluís Vives, Pintor Teodoro Andreu, Tirant lo Blanc, Vicente Blasco Ibáñez, Aigües Vives (la Barraca), Xúquer CE, La Purísima, Sagrada Família i Sants Patrons.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral
15/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
“Cum laude” en mentiras y corrupción / El bombardeo a Siria

RSS elperiodic.com Alzira
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil