elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El PSPV-PSOE de Xirivella demana a l’Ajuntament que fomente la matriculació en valencià

    Comença ja el procés de matriculació d’alumnes per al proper curs i amb este motiu, el portaveu socialista de Xirivella, Josep Soriano, ha demanat a la regidora d’Educació que l’Ajuntament s’adherisca a la campanya d’Escola Valenciana per fomentar l’ensenyament en valencià.

    Soriano ha recordat el suport decidit de l’Ajuntament en època socialista va permetre que des de que començara el 1991 el primer grup, el nombre d’alumnes de Xirivella que aposten per la línia en valencià ha augmentat de forma continuada i que hui ja en son més del 50%. Soriano també ha recordat “pedagògicament està totalment demostrat que l’ensenyament bilingüe afavorix el desenvolupament cognitiu dels xiquets i que el ajuda a asolir una major preparació per al futur” i que en estos moments, “estudiar en valencià és la millor opció”.

    Per al socialistes, la xarrada sobre l’escolarització que hui se celebra a l’Ajuntament és una magnífica oportunitat per a que la regidora d’Educacia demostre amb fets si recolça l’ensenyament en valencià.

    Subir