elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'Ajuntament de Xirivella participa en la Primavera Educativa que se celebra este cap de setmana a l'antic llit del riu Túria

L'Ajuntament de Xirivella participa en la Primavera Educativa que se celebra este cap de setmana a l'antic llit del riu Túria
  MÁS FOTOS
  L'Ajuntament de Xirivella participa en la Primavera Educativa que se celebra este cap de setmana a l'antic llit del riu Túria - (foto 2)

  L'Ajuntament de Xirivella participa este dissabte, 14 de maig, en la Primavera Educativa que la Conselleria d'Educació ha organitzat este cap de setmana a l'antic llit del riu Túria.

  L'objectiu és fer visible l'ampla oferta educativa de la nostra ciutat i els programes impulsats per l'Ajuntament encaminats a convertir Xirivella en una ciutat educadora.

  Per això, Xirivella mostrarà els programes de prevenció de 0 a 3 anys, l'atenció psicopedagògica i logopèdica, els programes d'absentisme escolar, els tallers de motivació per a l'estudi, l'animació lectora a les biblioteques, l'escola de pares i mares, el programa d'orientació familiar, els menjadors escolars, les beques de llibres, l'escola matinera, les ludoteques, la Mostreta de Pallassos i Pallasses, la campanya de teatre per als escolars "Anem al teatre".

  Segons la regidora d'Educació, Cultura i Normalització Lingüística, Encarna Martí, "tot això és el que mostrarem en la Primavera Educativa, este pròxim dissabte durant tot el dia. Sempre ha sigut el nostre objectiu prioritari fer que l'educació i la cultura arribara a totes i a tots, no només amb la incorporació de l'alumnat a l'escola, sinó també amb tota una sèrie d'activitats encaminades a consolidar un projecte capaç d'educar en valors".

  "El canvi en la política educativa del govern valencià demana que les administracions donem suport a estes iniciatives, com ara la Primavera Educativa, que demostren que el sistema educatiu està viu i que invertir en l'escola és futur", explica la regidora.

  L'Ajuntament de Xirivella estarà en la zona 3, entre els ponts de Serrans i Trinitat de l'antic llit del riu Túria el dissabte 14 de maig durant tot el dia.

   

  Subir