11 de abril de 2021 11/4/21

Compromís per Xirivella organitza una xarrada sobre política del bé comú

Compromís per Xirivella organitza una xarrada sobre política del bé comú - (foto 1)

    Sota el lema “Economia del bé comú, economia del futur”, Compromís per Xirivella ha convocat per a aquest divendres una xarrada i col·loqui per difondre aquesta alternativa econòmica que pretén introduir els valors ètics i la sotenibilitat en les relacions econòmiques d’administració, empreses i individus.

    En la xarrada intervindran Mònica Bou, Lina Morell i Maria Amigo, membres del Camp d’Energia de València i directives de l’Associació Valenciana del Bé Comú, així como la candidata a les corts per Compromís Graciela Ferrer, i el candidat de Compromís per Xirivella a l’alcaldia de Xirivella. Durant l’acte, es projectaran alguns vídeos sobre aquest model econòmic i el públic podrà debatre amb els ponents.

    “Estem convençuts —diu Ricard Barberà, candidat de Compromís a l’alcaldia– que implantar els valors del bé comú en la gestió municipal ajudaria a fer de Xirivella un poble més habitable, més humà, més sostenible i amb més possibilitats de desenvolupament econòmic i laboral.”

    L’acte se celebrarà aquest divendres 24 d’abril a les 19 h al Centre Jove de Xirivella (c/ Llevant, 2, vora el parc Clara Campoamor, camí del poliesportiu). Els organitzadors han preparat un servici de guarderia per als assistents que vagen amb xiquets menuts.

    Subir