Miércoles 19 de Septiembre de 2018

La Barcelona Big Blues Band esgota les entrades en la seua actuació en el Xàbia Jazz

Versión Clásica
Edición Jávea
Cultura y Espectáculos -  xabia
07/08/2017 | elperiodic.com  

La Barcelona Big Blues Band esgota les entrades en la seua actuació en el Xàbia Jazz

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

El Xàbia Jazz encara la seua recta final amb l'actuació aquesta nit del cantant britànic Anthony Strong i la seua banda. Aquest "gentleman", que destaca per la seua elegància i classe sobre l'escenari, demostrarà la seua versatilitat amb un repertori replet de grans standards del jazz i versions de Sinatra, Nat King Col·le o Tonny Bennet. A partir de les 22'30 hores, Strong pujarà a l'escenari amb el seu piano i acompanyat de Dave Ohm (bateria), Spencer Brown (baix) i Alam Nathoo (saxofon).

L'últim concert arriba després del gran èxit de la Barcelona Big Blues Band, que en companyia de Myriam Swanson va oferir aquest diumenge un dels concerts més enèrgics i divertits de les últimes edicions.
La formació liderada pel contrabajista Ivan Kovacevic va esgotar totes les entrades (es va aconseguir un aforament d'1.400 persones) i es va guanyar al públic amb el seu repertori festiu i ballable (com van demostrar els aficionats al Lindy hop que es van concentrar ahir en el festival de Xàbia). La cantant Myriam Swanson també va conquistar als espectadors amb el seu torrent de veu i la seua simpatia.

La formació no solament es va portar els aplaudiments del públic, sinó que va vendre tots els discos que assortien el lloc que havien muntat en el festival.

També es va aconseguir un bon aforament en la nit d'estrena del certamen, en la qual es van presentar dues propostes molt diferents: Una primera part a càrrec del projecte que uneix a Arantxa Domínguez & Ricardo Belda i una segona amb l'original fusió de jazz i flamenc que proposa New York Bojaira Project.

El regidor de Cultura, Quico Moragues, ha mostrat la seua satisfacció per l'acolliment que està tenint enguany el Xàbia Jazz, una sensació positiva que fa renovar les ganes de treballar ja en l'edició número 18.

Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Opinión
16/09/2018 - Chuzos de Punta
Mentiras y exageraciones
17/09/2018 - Columna de Michel
“Canto del cisne” de un farsante
12/09/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Toros en fiestas / La Juan Carlos I
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Xàbia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil