Martes 21 de Agosto de 2018

Carta oberta a Isabel Bonig - Artículo de opinión Vox Populi - elperiodic.com

Versión Clásica
Edición Comunidad Valenciana
Comunidad Valenciana : Vox Populi

Carta oberta a Isabel Bonig

22/10/2015 Javier Navarro Andreu
recomendar
a mis favoritos
Estimada Isabel Bonig portaveu del Grup Popular en Les Corts, ahir veent les seues declaracions sobre la derogació de la Llei de Senyes d'Identitat i com a valencianista que soc em varen semblar be, pero el poble valencià esta cansat de que el PP jugue en el sentiment del valencianisme i les seues Senyes d'Identitat. El poble valencià no oblida aquell pacte entre CiU i el PP per a crear l'AVL a esquenes de la ciutadania i aixina normalisar el català en el Regne de Valéncia.

La Llei de Senyes d'Identitat, les seues paraules en defensa de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana i de Lo Rat Penat, fer-se fotos en la Real Senyera, acodir al Te Deum...Yo me pregunte ¿De que servix este valencianisme d'escaparat? Si el PP seguix sense utilisar les Normes d'El Puig (RACV) en els seus comunicats, cartells, webs, rets socials, etc.

Yo pense que estem una atra volta davant una atra arrebatada "valencianista" en un clar interés electoraliste i si no és aixina, invite al PP a que adapten les Normes d'El Puig per a que comence a tindre un poquet de credibilitat en el seu discurs.
Comparta este artículo
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil