6 de diciembre de 2019 6/12/19

Vinaròs presenta la programació del Carnaval

Vinaròs presenta la programació del Carnaval - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Vinaròs presenta la programació del Carnaval - (foto 2)
  Vinaròs presenta la programació del Carnaval - (foto 3)
  Vinaròs presenta la programació del Carnaval - (foto 4)

  El regidor de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut, Marc Albella, ha presentat avui, juntament amb el president de la Junta Gestora del Carnaval, Abilio Segarra, els actes del Carnaval de Vinaròs 2016. Un carnaval, que aquest any gira al voltant de la temàtica del circ i que es celebrarà des del 28 de Gener al 8 de Febrer.

  Albella, ha volgut destacar la campanya de prevenció que per primera vegada es portarà a terme per part de l'ajuntament pel que fa al consum d'alcohol responsable en aquestes dates, així com pel que fa a evitar els possibles casos d'assetjament que es puguin donar en aquestes dates. “Apostem per la festa, l'oci i la diversió. Però aquest ajuntament també vetllarà per la festa, l'oci i la diversió responsable i segura .”

  El regidor de festes també ha destacat el conveni de col·laboració i promoció que per primera vegada s'ha firmat amb Renfe i ADIF per tal de promocionar el Carnaval en les diferents estacions i trens de rodalies, mitja distància i llarga distància. Albella informava que “aquest conveni inclou descomptes de fins al 70% en tarifes de llarga distància, l'exposició d'un tratge en l'estació Nord de València, o per exemple la difusió permanent del nostre carnaval a través de megafonia, cartelleria i xarxes socials”.

  Per la seva part, el president de la junta gestora, informava que aquest any s'han introduït novetats i s'han recuperat alguns actes. Segarra informava que “l'arribada del Carnestoltes, canviarà d'escenari per passar a celebrar-se a l'Àgora del passeig marítim a partir de les 20:30 hores de la tarde”. Altres novetats que Segarra destacava eren “la celebració de la gala de les reines a partir de les 18:00 hores al camp de futbol, la celebració de la primera festa per a joves sense alcohol, la recuperació de la visita del Carnestoltes a les escoles o les novetats pel que fa a la desfilada infantil i les reines infantils, així com l'avançament a les 18:00 hores de les dos grans desfilades del dissabte 6 i diumenge 7”.

  Per últim, tant el regidor Albella com el mateix president de la Gestora, agraïen el treball de la brigada, policia local, serveis de neteja així com tots aquells que durant mesos han dedicat hores i hores a portar endavant aquesta nova edició del carnaval. Albella agraïa ”sense la brigada, cossos de seguretat i tots els voluntaris, el Carnaval de Vinaròs no seria possible”.

  ocultar
  Vinaròs presenta la programació del Carnaval
  Subir