27 de febrero de 2020 27/2/20

Vinaròs inaugura el calendari gastronòmic de l'any amb les VIII Jornades de Cuina de la Galera

Vinaròs inaugura el calendari gastronòmic de l'any amb les VIII Jornades de Cuina de la Galera - (foto 1)

    Deu restaurants de Vinaròs acullen des del 19 de febrer fins el 20 de març les VIII Jornades de Cuina de la Galera, la primera de les cites de l'any dins de l'ampli calendari gastronòmic que organitzen la Regidoria de Turisme de Vinaròs. La galera es converteix en la protagonista d'uns menús marcats per la innovació i per l'originalitat que giren al voltant de les múltiples possibilitats de preparació i degustació que presenta aquest crustaci. Els menús, que oscil·len entre els 25 i 29 €, consten de diversos entrants i plat principal a escollir, entre els quals trobem arrossos, fideuades o guisats mariners com allipebres o suquets.

    Com a novetat, enguany a banda de la possibilitat de tastar els diferents menús, els turistes que ens visiten durant les jornades podran inscriure's a les visites guiades que es faran al port i al mercat de Vinaròs. Les visites inclouen un petit tast de galera i el tradicional vermut de Vinaròs, denominat bicicleta. Aquesta nova experiència només té un preu de 2,5 €. Per a reservar-les cal dirigir-se a la Tourist Info Vinaròs.

    El regidor de Turisme, Doménec Fontanet, ha agraït "la implicació i esforç amb què participen en tots els actes gastronòmics que organitzem que demostren el dinamisme i ganes d'oferir alternatives del sector de la restauració de Vinaròs". Fontanet recordava que "els fullets en què apareixen tots els menús participants es poden obtenir a la Tourist Info o consultar, via online, a través del web de Turisme Vinaròs". Fontanet convidava a "veïns de Vinaròs i visitants a degustar aquests menús, a preus molt competitius i amb una oferta culinària nova i atractiva".

     

    Subir