26 de enero de 2020 26/1/20

La Regidoria de Festes obri el termini d'inscripció per al Consell de Festes

La Regidoria de Festes obri el termini d'inscripció per al Consell de Festes	 - (foto 1)
  • Els ciutadans majors de 18 anys que vulguen presentar-se al Consell de Festes hauran d'emplenar la sol·licitud a l'OIAC (Oficina d'Informació i Atenció a la Ciutadania)

  • El termini és del 17 de febrer al 9 de març

MÁS FOTOS
La Regidoria de Festes obri el termini d'inscripció per al Consell de Festes	 - (foto 2)

El nou Consell de Festes comença a donar els seus primers passos. Durant aquesta setmana es començarà a contactar amb les entitats de la ciutat per a començar a conformar el nou Consell de Festes de Vinaròs. A aquesta iniciativa, es suma la campanya que l'Ajuntament de Vnaròs dirigeix a les ciutadanes i ciutadans majors de 18 anys per a formar part del nou Consell de Festes.

El regidor de festes, Marc Albella, informava que «tots aquelles persones que vulguen formar part del Consell només hauran d'emplenar el formulari que es troba a l'OIAC (Oficina d'Informació i Atenció a la Ciutadania) o descarregar-lo des de casa a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Vinaròs per portar-lo emplenat. Un cop s'haigue acabat el plaç d'inscripció, l'ajuntament valorarà totes les peticions, per tal de posar en marxa de forma definitiva el nou Consell de Festes de la ciutat»

Per finalitzar, Albella també recordava el següent: «Un cop acabat el Carnaval, és el moment de preparar les festes de Sant Joan i Sant Pere, i és aquí on, el Consell de Festes, juga un paper molt important en la confecció del mateix»

Subir