22 de enero de 2020 22/1/20

Obres i Serveis instal·la un nou parc infantil al passeig Fora del Forat

Obres i Serveis instal·la un nou parc infantil al passeig Fora del Forat - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Obres i Serveis instal·la un nou parc infantil al passeig Fora del Forat - (foto 2)

  Els xiquets de Vinaròs disposen d'un nou parc infantil a la zona de joc del passeig Fora del Forat. Les feines han consistit en retirar els elements que hi havia abans per instal·lar-ne de nous, on sobretot destaca un vaixell ple de jocs, així com la col·locació de noves lluminàries per oferir una millor visibilitat, perquè els més petits puguen gaudir d'un espai renovat i més segur.

  El regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha destacat que "la renovació del parc era una de les demandes dels pares que reivindicaven més elements de joc perquè resultaven insuficients per cobrir el gran volum de xiquets que cada dia s'apropa fins a l'espai a jugar". En aquest sentit, ha remarcat que aquest parc compta amb una gran afluència de nens, degut a la seva proximitat amb el col·legi Sant Sebastià i a més durant l'estiu també compta amb moltes visites de famílies que s'apropen fins a les taules de pícnic per berenar o fins i tot celebrar aniversaris.

  Alsina assenyalava que aquest és el segon parc modular que s'ha instal·lat al municipi, el primer va ser el que hi ha ubicat al carrer de les Camaraes i després de la bona acollida, l'Ajuntament ha decidit crear un de nou, en aquest cas al passeig de Fora del Forat. En aquest sentit, insistia que s'està fent una zona d'esbarjo referent al municipi amb el parc de cal·listènia i el biosaludable, a més també de les taules de pícnic que hi ha ubicades en la zona enjardinada, que en breu es renovaran per oferir un millor servei.
  Per acabar el regidor feia una crida a la ciutadania perquè respecte el parc infantil i tots els elements de joc, recordant que la seva bona conservació és feina de tots.

  Inversions en parcs infantils

  Pel que fa a la inversió feta des de la regidoria d'Obres i Serveis Alsina detallava les feines que s'han fet al llarg de la legislatura amb una partida de 15.700€ per a la construcció del parc de la Cala Punta, així com una inversió de 9.085€ per al que s'ha creat a Sant Andreu.

  D'altra banda el regidor assenyalava que "les quantitats més importants s'han destinat per al parc de la Colònia Europa i el modular al carrer Camaraes, a més de l'adequació de l'existent a la plaça Espanya que s'ha adaptat per als xiquets amb discapacitat, amb un partida total de més de 72.000€". Per últim indicava que també s'han executat importants tasques per a la millora dels paviments, reparacions dels elements de joc i substitució de les tanques amb, un total de 55.400€ per garantir la seguretat dels xiquets.

  ocultar
  Obres i Serveis instal·la un nou parc infantil al passeig Fora del Forat
  Subir