elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Jesús Monleón critica la situació de l’Hospital Comarcal de Vinaròs

Jesús Monleón critica la situació de l’Hospital Comarcal de Vinaròs - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Jesús Monleón critica la situació de l’Hospital Comarcal de Vinaròs - (foto 2)

  El candidat d’EUPV per la circumscripció de Castelló, Jesús Monleón, ha visitat aquest matí el Baix Maestrat, on ha denunciat la situació que travessa la sanitat castellonenca, en concret l’Hospital Comarcal de Vinaròs.

  El candidat, ha criticat la terrible situació que estan vivint els professionals de la sanitat a l’hospital, com en el servei d'atenció primària, on hi han els treballadors han realitzat fins a guàrdies de quatre dies, "una qüestió totalment inadmissible tant des del punt de vista del servei com del propi treballador. Això succeeix lamentablement mentre hi ha metges i infermers a l’atur que s'estan anant a treballar fora del País Valencià”.

  Monleón també ha reclamat la promesa Unitat d'Oncologia per a l’Hospital de Vinaròs, que evitaria els llargs i problemàtics desplaçaments a la capital: "Les comunicacions de Vinaròs amb la resta de la província no són les millors, amb una N-340 saturada, una autopista de pagament i uns trens de rodalies inexistents. Hem de facilitar aquestes tractaments i convertir-los en una carrera d’obstacles".

  El cap de llista també ha defensat la necessitat d’un centre mèdic i hospitalari per a la comarca dels Ports, que evite els desplaçaments de molts malalts fins a l'Hospital de Vinaròs, “necessitem una sanitat de proximitat, que garantisca els drets dels ciutadans i ciutadanes de les comarques de l’interior”.

  “El País Valencià té des de fa deu anys, gràcies a les polítiques del Partit Popular, la pitjor sanitat de tot l’estat espanyol”, finalitza el candidat de la coalició d’esquerres, “tot i que els professionals treballen de valent per garantir la seua qualitat, les retallades han afectat desastrosament al nostre sistema de salut. Això és una vergonya i ha de canviar”.

  Per a finalitzar, Monleón ha defensat la sanitat pública com "un dret de tothom que garanteix la igualtat, i per tant, no pot estar subjecta a la lògica del benefici empresarial, volem una sanitat pública, universal i gratuïta”.

  Subir