elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Fontanet: "Compromís Vinaròs si té acció de govern aplicarà una política participativa"

Fontanet: "Compromís Vinaròs si té acció de govern aplicarà una política participativa" - (foto 1)

  Domènec Fontanet, candidat a l'alcaldia de Vinaròs per Compromís diu: “som conscients que a prop d'unes eleccions els polítics només fan promeses que en molts de casos són incomplides, per això, tenim clar que els projectes grans, com una nova planificació urbanística, que fem en la N-340, quins paratges protegim al nostre poble, o la construcció d'una piscina municipal, ha d'estar en les vostres mans la decisió, i no per l'alcalde de torn''.

  El candidat de Compromís segueix dient, "durant aquests mesos de treball els diferents coordinadors de les àrees han treballat intensament en recollir aquelles propostes que siguen interessants per al nostre poble com:

  En l'Àrea de Governació i Recursos Humans Jordi Moliner, va presentar les propostes de creació d'una borsa d'empreses locals, de no privatitzar el servei de neteja dels edificis públics, de recuperar el servei de neteja de platges, i de la brigada verda, crear la brigada d'asfalt, i parcel·lar el servei de jardinera.

  En l'Àrea de Medi Ambient i Urbanisme Jordi Navarrete, va explicar com fer uns torradors en l'ermita totalment homologats per al Conselleria de Governació, la creació del Pla de Gestió Medi Ambiental, el qual aplica fanals amb plaques fotovoltaiques en la zona Nord i Sud i rotondes, la col·lació de contenidors per a olis usats, i l'aplicació de l'Agenda 21.

  En l'Àrea Econòmica Marina Gutierrez, va presentar les propostes dels Programes Nova Empresa, per a emprenedors i xicotetes empreses, i Integra Dona, on la seua finalitat és la inserció laboral de les dones aturades o en càrregues familiars, i la connexió wiffi gratuïta en la platja del Fora Forat i Fortí i l'Hospital".

  En l'Àrea de Benestar Social i discapacitat Núria Ferrer i Manuel Martinez, ens van presentar la creació de la Targeta Taronja, que ofereix transport públic gratuït a les persones discapacitades i dependents i els seus acompanyants en el trajecte de Costa Nord i Sud i la línia fins a Peniscola, la creació d'una borsa de pisos socials, no més desnonaments, la posada en marxa el Centre Especial d'Ocupació, la creació d'un grup d'assessorament per al departament de planificació urbanística, la col·locació d'aparells de jocs per a discapacitats, ampliar el Servei d'Atenció a Domicili per a les persones majors les 24h, i la creació d'una borsa de voluntariat per al recolzament de discapacitats i majors.

  En l'Àrea de Cultura i Patrimoni Josep Compte, va comentar que es revisarà el catàleg de Bé d'Interès Cultural, la conservació d'edificis singular, la creació del Banc de Terres i el del Mercat dels Productors, o crear un local amb dos aules per a assajar grups de música en l'antic Col·legi Sant Sebastià, en l'Escola de Música.

  Fontanet acaba dient: "totes aquestes propostes s'han elaborat gràcies a què persones i entitats del poble ens han traslladat sent realistes i què en acció de govern Compromís Vinaròs les posarà en marxa. A més, aplicarem una política participativa, posant en pràctica la Campanya de Pressupost Participatiu, on el 10% del pressupost de cada àrea es gastaran on decidiran els vinarossencs. I tot això, podem afirmar que no serà amb un govern amb el PP de Juan B. Juan, no es contempla un pacte de governabilitat amb el PP. Per contra, segons els resultats de les eleccions en assemblea valorarem quin serà el nostre posicionament de governabilitat de Vinaròs''.

  Subir