23 de octubre de 2019 23/10/19

Comercio reparte mil euros en la campaña "Comprar a Vinaròs té premi"

Comercio reparte mil euros en la campaña "Comprar a Vinaròs té premi" - (foto 1)

   

  Aquest matí s'ha dut a terme, al Saló de Plens de l'Ajuntament, el sorteig dels 10 xecs regal valorats en 100€ cadascun per bescanviar-los de nou en els establiments locals

  Centenars de clients dels establiments adherits han participat, un any més, en la campanya comercial "Comprar a Vinaròs té premi" organitzada per la Regidoria de Comerç. Des de l'1 fins al 31 de maig els clients que realitzaven compres superiors a 20€, en els establiments adherits a la iniciativa, entraven en el sorteig de xecs regal.

  Avui al matí s'ha extret el nom de les 10 persones afortunades amb un dels xecs valorats en 100€ per bescanviar-los en els comerços adherits a la campanya. El regidor en funcions de l'àrea, Domènec Fontanet, ha destacat que "aquesta campanya és una de les més participatives on cada any centenars de veïns de la localitat i d'arreu de la comarca dipositen a les urnes els tiquets de les compres per entrar en el sorteig". En aquest sentit, ha assenyalat que al llarg de la legislatura sempre s'ha treballat de forma conjunta amb els establiments comercials, amb campanyes i iniciatives per ajudar a dinamitzar les compres al municipi.

  Per acabar el regidor concloïa agraint la participació dels establiments en la campanya i anunciava que la propera serà per al mes d'octubre, insistint que aquest tipus d'iniciatives ajuden a fidelitzar les compres a la localitat, a més de suposar una bona oportunitat per mostrar que a Vinaròs es disposa d'una gran oferta comercial.

   

  ocultar
  Comercio reparte mil euros en la campaña "Comprar a Vinaròs té premi"
  Subir