19 de septiembre de 2020 19/9/20

El tercer Maig de les Dones arriba a Vila-real

    Des de ja fa tres edicions, la Casa de la Dona prepara un seguit d’activitats que, sota el nom El Maig de les Dones, pretenen activar les dones vila-realenques amb diverses accions, que enguany se centren sobretot en l’àmbit de la salut i la vida saludable. Tallers d’exercicis i nutrició, la Trobada Multilabors o la ja tradicional eixida a un balneari són algunes de les activitats que conformen el Maig de les Dones de 2015.

    La programació arranca el dimarts 5 amb un taller d’exercicis, Estira’t, amb el qual es commemora la primera conferència internacional sobre dona i esport que va tenir lloc al 1947 al Regne Unit. També, i seguint amb un tipus de vida sana, es torna a recordar el Dia sense Dietes, com una acceptació del cos de les persones i tenint molt presents les malalties que massa sovint pateixen les dones quan no poden acceptar el seu propi cos. D’aquesta manera, el Dia sense Dietes tindrà lloc el 19 de maig amb un taller anomenat Gaudim menjant que inclourà, a més de consells nutricionals, una degustació saludable.

    Durant les festes de maig arriba la quarta edició del ja tradicional espectacle de Bollywood Dones que volen, que com cada any compta amb ballarines de primera línia d’aquesta modalitat i en el que també participen les alumnes del taller de Bollywood de la Regidoria de la Dona. “I per descomptat, el 28 de maig tornem a celebrar el Dia Internacional de la Salut de la Dona amb una eixida al balneari Hervideros, de Cofrents. Un dia que moltes de les dones de Vila-real ja tenen marcat al seu calendari, consolidat com una altra fita clau pel que fa a dona i salut i que permet moltes dones retrobar-se amb un dia d’esplai al mateix temps que prenen consciencia de la importància que té curar la seua salut”, explica la regidora de la Dona, Mònica Àlvaro.

    Les activitats del mes de maig es tancaran amb la tradicional Trobada Multilabors, una cita que “any a any, guanya adeptes de Vila-real i altres pobles amb una previsió de vora 700 persones per a aquesta nova edició d’un encontre que ompli els carrers de la ciutat d’alegria i joia”, assenyala Àlvaro. La programació es perllongarà durant el mes de juny amb el taller de cuina i cloenda del curs, que enguany es dedicarà a l’elaboració de sorbets i gelats amb fruites de temporada i sempre amb la utilització de productes de la zona. “Finalment, el 13 de juny les alumnes del Taller de Teatre de la Regidoria de la Dona ens sorprendran amb el final de curs que ens tenen preparat i pel qual porten assajant molt de temps; aquesta volta el teatre deixa pas a un musical anomenat La Revista amb el qual la Regidoria de la Dona tancarà una programació que com sempre, ha estat pensada i feta per a la dona vila-realenca i que any rere any s’ha anat consolidant a la ciutat, guanyant-se un espai en l’agenda de moltes de les nostres dones”, conclou la regidora.

    Subir