elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Reunió de coordinació dels agents socials del projecte 'Integracció'

Reunió de coordinació dels agents socials del projecte 'Integracció'
  MÁS FOTOS
  Reunió de coordinació dels agents socials del projecte 'Integracció' - (foto 2)

  S’ha organitzat este matí al saló d’actes del Centre Social la reunió de coordinació dels agents que formen part del projecte 'IntegraAcció'. Una jornada que ha servit per a concretar la constitució d’una xarxa d’intervenció social a la ciutat “amb l'objectiu d'anticipar i prevenir la segregació urbana i integrar a la ciutadania estrangera, posant al seu abast canals de participació”, segons ha assenyalat el regidor de Solidaritat, Cooperació i Integració, Alejandro Moreno.

  En esta reunió han participat diferents professionals dels departaments municipals i membres de les associacions i entitats socials de la ciutat els quals han acordat, entre d’altres iniciatives, millorar la coordinació entre les entitats institucionals que formen part d’este projecte i els voluntaris que treballen en les organitzacions.

  El regidor ha detallat que tots els participants en el taller han mostrat la bona disposició per a poder arribar a consolidar esta xarxa d’intervenció social i per això i, com un primer pas, es crearà una base de dades per a millorar la comunicació i coordinació de tots els membres que formen part d’esta xarxa.

  El projecte 'IntegrAcció' té com a finalitat desenvolupar a la ciutat un programa d’accions i activitats tendents a afavorir la integració social i la participació dels estrangers en el teixit associatiu local.

  Subir