2 de marzo de 2021 2/3/21

Premi Ramón Batalla del FitCarrer de Vila-real

Premi Ramón Batalla del FitCarrer de Vila-real - (foto 1)

    El guardó, atorgat pel FitCarrer de Vila-real, s’entrega a una entitat o persona que amb la seua feina ha contribuït a la documentació, investigació, promoció o/i difusió de les Arts de Carrer.

    Enguany s’ha lliurat este premi a la FAI AR (Formation Avancée Itinérante des arts de la Rue: Formació Avançada i Itinerant de les Arts de Carrer de Marsella) com a model pioner en tota Europa de centre de formació superior en Arts de Carrer dedicada exclusivament a la creació en espais públics. “Una escola que aposta per una formació reglada i acadèmica sobre les arts de carrer” segons ha recordat el regidor de Cultura, Alberto Ibáñez.

    L’alcalde de Vila-real, Jose Benlloch, ha estat l’encarregat de donar este premi al director de FAI AR, Dominique Trichet, el qual ha fet una presentació del funcionament d’aquest centre de formació i creació de Marsella.

    El premi Ramón Batalla es van instaurar l’any passat amb l’objectiu de retre homenatge i reconeixement a tots aquells que, des de qualsevol plataforma, ajuden, dia a dia, al creixement i enriquiment de les arts de carrer. El nom del premi és en honor a Ramón Batalla Fortuño un magnífic actor i xanquer de Vila-real que va morir prematurament en 2006.

    Subir