21 de septiembre de 2020 21/9/20

L'art emergent de la Comunitat se cita de nou al Convent amb la quarta edició de la mostra col·lectiva TEST

L'art emergent de la Comunitat se cita de nou al Convent amb la quarta edició de la mostra col·lectiva TEST - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  L'art emergent de la Comunitat se cita de nou al Convent amb la quarta edició de la mostra col·lectiva TEST - (foto 2)
  L'art emergent de la Comunitat se cita de nou al Convent amb la quarta edició de la mostra col·lectiva TEST - (foto 3)

  El TEST torna a reunir a Vila-real, per quart any consecutiu, una selecció dels millors nous artistes sorgits a la Comunitat Valenciana en els últims anys amb una representació dels llenguatges més actuals, com són l'art urbà, la il·lustració, la fotografia i el retrat pictòric des d'una visió contemporània. La IV Mostra d'art i creativitat de Vila-real convertirà fins a l'1 de maig el Convent, espai d'art, en "una residència d'artistes i en un focus d'art i cultura contemporània de referència".

  El regidor de Cultura, Eduardo Pérez, i el director de la mostra, Pascual Arnal, han presentat l'exposició col·lectiva, que s'inaugura el dissabte i que reunirà al Convent els treballs de la pintora Desi Civera ("Desengaño"), la il·lustradora Cohete Fernández ("Curiosidad química") i el fotògraf castellonenc Vicente Tirado ("Una promesa"). La mostra es completa amb un dels artistes urbans amb major projecció internacional de l'escena sorgida a València, Felipe Pantone, qui realitzarà una de les seues intervencions en l'estructura viària del camí d'Almassora sobre l'avinguda de França.

  "Hem procurat cercar artistes que treballen disciplines complementàries, com la fotografia o la il·lustració per a oferir varietat a l'espectador", assenyala Arnal, qui ha destacat, a l'igual que Pérez, la qualitat i la projecció dels artistes que exposaran a Vila-real. "Cada any el nivell és superior i, per això, esperem que l'alt nombre de visitants de les edicions anteriors se supere un any més", conclou Pérez, qui destaca que el TEST manté intacte també un dels principals objectius marcats des del seu naixement el 2013: donar suport als nous creadors, mostrant la seua obra i editant un catàleg que els servisca de promoció.

  De fet, un dels al·licients de la inauguració serà, a més de poder adquirir les publicacions de cadascun dels artistes participants enguany, descobrir el catàleg de Borondo on, a més de repassar part de la seua obra realitzada per tot el món, es podrà gaudir de "Naranjada", l'imponent mural que va elaborar el 2015 a l'avinguda de Portugal. La inauguració també estarà oberta als més menuts, ja que a partir de les 12.00 h l'Associació Vent de Llevant impartirà el taller infantil de creativitat: "Els ous de Pasqua".

  Subir