4 de diciembre de 2020 4/12/20

El col·lectiu De Marjal d'Almenara en Cinefòrum

  La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vila-real presenta una nova edició de Cinefòrum Cineculpable, esta vegada comencem el nostre viatge pels diferents realitzadors que poblen les nostres comarques, una vegada ja han passat tots i cada un dels directors de Vila-real.

  En esta ocasió ens visita el col·lectiu audiovisual De Marjal, vénen d'Almenara i ho fan amb una curta però intensa trajectòria, el curtmetratge que hui veurem és el seu quart treball; a més d'estar ficats de ple al món del videoclip, realitzant diversos treballs per a grups com a “Soul Slain” i “Pleasant dreams”, entre altres.

  En esta sessió presenten "Meló drama" obra que ve precedida per haver passat el tall del festival de guions "Cortometrando" que realitza l'Excel·lentíssima Diputació de Castelló, i convertir-se en un dels treballs que reben l'ajuda a la producció; a més va ser projectat el passat Cineculpable, optant al premi Manuel Vila-real, al millor curtmetratge provincial. Recentment premiat en "Il Cinema amb gusto" dins del 15é Festival Internacional “Corti da Sogn”i (Ravenna, Itàlia), festival organitzat pel Círcolo Sogni. Un festival reconegut internacionalment i que projecta curtmetratges que ja han guanyat en els Oscars, Locarno, Sundance o en Clermont Ferrand.

  Meló drama, un curt produït tot just amb 500€, fa de la idea original i el guió el seus màxims exponents, submergix a l'espectador en una cascada de sentiments, molts d'ells absurds, que no deixen indiferent a ningú. Amb dosi d'humor, i molt missatge, mescla ambdós conceptes i convertix este drama en una obra que confirma l'evolució d'este col·lectiu cap a cotes més altes d'exigència tant tècnica com literària, en comparació amb els seus treballs primigènics.

  En esta sessió de Cinefórum Cineculpable podrem veure:

  1. "Un reflejo de ti" de Ramón Rodríguez

  2. "Mormón" de Ceres Machado

  3. "Mirage" d'Iker Maidagan

  4. "Meló drama" De Marjal produccions (Almenara)

  Dimecres 28 de maig a les 20.00h en l'Espai Jove de Vila-real, amb entrada gratuïta fins a completar aforament.

  Subir