4 de marzo de 2021 4/3/21

El Club Atletisme de Vila-real amb la Selecció Valenciana i a la participació CT d´Espanya Sub14

El Club Atletisme de Vila-real amb la Selecció Valenciana i a la participació CT d´Espanya Sub14 - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  El Club Atletisme de Vila-real amb la Selecció Valenciana i a la participació CT d´Espanya Sub14 - (foto 2)
  El Club Atletisme de Vila-real amb la Selecció Valenciana i a la participació CT d´Espanya Sub14 - (foto 3)

  C.A. VILA-REAL AMB LA SELECCIÓ VALENCIANA                              

  El proper cap de setmana es disputarà a Madrid el campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques i en aquest cas el C.A. Vila-real aportarà 2 atletes per tal de sumar el màxim de punts. 

  Ariana Gómez que centra la seua preparació en el Campionat d’Espanya SUB18 que tindrà lloc en unes setmanes farà el salt d’alçada. Claudia Artero en 400 m.ll. ha estat millorant la seua marca en les 3 últimes competicions, propet de la mínima de participació per al campionat d’Espanya sub18. De la selecció hi ha un total de 3 atletes de la província de Castelló, de les quals 2 son de Vila-real, el que indica el gran nivell que està assolint aquest club.

  LAIA AYET MAGNIFICA PARTICIPACIÓ AL CT ESPANYA SUB14

  L’atleta local, que va participar el Ct d’Espanya sub14 (triatló) a Soria, va tindre una espectacular participació. Partida des de la posició 36, i va acabar a la 27, lo que suposa una millora de 9 llocs respecte a les seues contrincants.

  Laia va aconseguir millorar la seua marca en llançament de disc amb 25,52m i 80 m.ll amb 12.38. En el llançament de pes, no va tindre tanta sort i es va quedar amb nua marca discreta de 6,58m.

  Subir